Reinkarnáció hívők hogy magyaráznátok meg az alábbi ellentmondást?
Télleg nem kötekedni akarok így óév hajnalán, de: :-)
A buddhizmus tanítása szerint a lélek 40 napig tartózkodik a bardóban aztán újra leszületik.
Hogy lehetséges akkor hogy a haldoklók több évvel, évtizeddel ezelőtt rokonaikat látják pl a szobában jelen lenni?
(illetve halálközeli élmény esetén a visszatéréskor arról számolnak be hogy elhunyt barátaik, rokonaik "laktak" ott)
49 nap (hét hét) egészen pontosan. De amúgy egyes beszámolók szerint ez nem kötelező, addig marad, ameddig csak akar. Én a 49 napban azért hiszek, mert volt olyan elhunyt szerettem, aki a halála utána 49. napon lépett velem kapcsolatba: átadott egy fontos üzenetet (amit akkor még sehonnan máshonnan nem tudhattam), és elbúcsúzott.
Ami az elhunyt szeretteinkkel való találkozást illeti: a léleknek csak egy része szükséges az inkarnációhoz, egy másik rész mindig a szellemvilágban marad, így akár még élőkkel is találkozni lehet, vagy bármikor elhunytakkal.
De jó, köszi uccsó :)
(a kérdező, csak másik nickkel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!