Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáció hívők hogy...

Reinkarnáció hívők hogy magyaráznátok meg az alábbi ellentmondást?

Figyelt kérdés

Télleg nem kötekedni akarok így óév hajnalán, de: :-)

A buddhizmus tanítása szerint a lélek 40 napig tartózkodik a bardóban aztán újra leszületik.

Hogy lehetséges akkor hogy a haldoklók több évvel, évtizeddel ezelőtt rokonaikat látják pl a szobában jelen lenni?

(illetve halálközeli élmény esetén a visszatéréskor arról számolnak be hogy elhunyt barátaik, rokonaik "laktak" ott)

2014. dec. 31. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%

49 nap (hét hét) egészen pontosan. De amúgy egyes beszámolók szerint ez nem kötelező, addig marad, ameddig csak akar. Én a 49 napban azért hiszek, mert volt olyan elhunyt szerettem, aki a halála utána 49. napon lépett velem kapcsolatba: átadott egy fontos üzenetet (amit akkor még sehonnan máshonnan nem tudhattam), és elbúcsúzott.

Ami az elhunyt szeretteinkkel való találkozást illeti: a léleknek csak egy része szükséges az inkarnációhoz, egy másik rész mindig a szellemvilágban marad, így akár még élőkkel is találkozni lehet, vagy bármikor elhunytakkal.

2015. aug. 26. 15:18
 12/12 anonim válasza:

De jó, köszi uccsó :)

(a kérdező, csak másik nickkel)

2018. ápr. 22. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!