Lehetséges, hogy megálmodtam, hogy ki volt a tesóm előző életében?
Még a játszóházas időszakban történt, a fiú tesómmal mindig betettek minket játszani, imádtunk ott lenni, több ilyen játszóházban is megfordult bevásárló központokban. Egyszer az álmomban is megjelent, ketten játszottunk a játszóházban, de nem volt senki az épületben csak mi ketten, vagyis a bevásárlóközpontban. És a tesóm az álmomban egy kislány volt, akit nem ismertem, de mégis tudtam h a tesóm az. Utána elsétáltunk a kajálda elé, az felett nagy betűkkel ki volt írva hogy Anna Larm. Nem tudtam hogy ki az, de később kiderült h már halott, de újjászületett abban a kislányban akivel játszottam, aki a tesóm volt. Mondjuk az álmomban nem biztos, hogy a tesóm volt, azt nem tudom már.
Nagyon élethű volt, felébredés után sokat gondolkodtam rajta és a mai napig emlékszem rá. Több évvel később történeteket írkáltam füzetekbe és gondoltam beleteszem Anna Larmot, megformálom a karakterét és kitaláltam neki egy nemzetiséget: Finnországot választottam, de nem azért mert az tetszett, hanem mert volt egy olyan érzésem, hogy azt kell választanom. Most újra érdekel ez a téma, beírtam a keresőbe hogy Anna Larm és kidobta hogy 1700 vmennyiben született Finnországban. Nektek erről mi a véleményetek?
Jogos.
Ám egy ember neve, esetleg életrajza még nem családfa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!