Ti már gondoltatok arra, hogy oda születünk újjá, ahol meghalunk?
Pl az lesz a szülővárosunk ahol meghaltunk, illetve a szülőhazánk, amelyik országban meghaltunk.
Pl ha elutazom Afrikába és ott meghalok akkor következő életembe oda születek újjá.
Szerintetek van ebben valami?
Ez nem igaz. De persze leszülethetsz oda is, de csak ha azt választod. Ne feledd soha sem, te akartál ide születni, abba a városba, ahhoz a családhoz, te választottad saját magadat. :)
Szabad akaratod van. Te döntesz mindenben.
Velem mikor rossz történik én azt mondom magamban:
"Én választottam ezt az életet, és nem véletlenül..."
:)
Valószínűleg ő nem azért ment oda, hogy szegénységben legyen, hanem hogy jól érezze magát, vagy hogy megtanuljon valami újat.
Képzeld el úgy, hogy a világ egy társasjáték. Minden életed egy mező, és minden egyes halálod után lépsz még egy mezőt, így eljutsz pl.: Afrikába és megtanulod, milyen úgy élni, hogy nincs víz, étel, pénz stb. Aztán meghalsz és lépsz még egy mezőt, ahol megint valami újat tanulsz meg. :)
Lehet így érthetőbb. De szólj, ha nem és elmondom másképp. :D
utolsó előtti: értem és nagyon érdekes ez is
Utolsó: nincsenek tényeim, csak gondolom ezeket, de én hiszek a reinkarnációban és arra bizonyiték is van, méghozzá az hogy voltak már ilyen reinkarnációs álmaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!