Ha majd mind meghalunk itt, csapunk egy nagy bulit odaát?
Figyelt kérdés
Szerintem jó ötlet. És jöhetnének a szkeptikusok is!2014. jún. 26. 16:22
1/13 anonim válasza:
Node hogy fogjuk egymást felismerni, vagy a gyakorisok külön síkra kerülnek?
2/13 A kérdező kommentje:
Opsz! Erre nem gondoltam. De semmi nem lehetetlen. Úgy egyébként ideát is érdekelne egy tali. Vannak fórumok, ahol szoktak szervezni, de itt elég körülményes.
Az is kérdés, hogy amikor majd visszajövünk, mindenki ide születik-e le újra, s hogy lesz-e még gyakori.
Ha van valakinek használható ötlete, hogyan futhatnánk odaát vagy ideát össze, írja meg!
2014. jún. 26. 16:28
3/13 anonim válasza:
És akinek használhatatlan ötlete van? Az is elmondhatja, vagy inkább törölje ki vele a seggét, és húzza le magát a vécén?
4/13 anonim válasza:
Csinálunk egy nagy bannert ezzel q kérdéssel. Időpont meg minden. Jöhetne akárki
5/13 anonim válasza:
Az fogalmilag kizárt, hogy szkeptikusok is ott lesznek. Vagy nem.
"Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről-színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem."
Odaát már nem kell kételkedni.
6/13 anonim válasza:
ha fizeted a piám akkor én megyek majd...
de remélem az még soká lesz...
7/13 anonim válasza:
Nem lenne jó buli, mert nem lehetne semmit enni, inni, beszélni se lehetne mert nem lesz gégéd stb . Szóval csak annyiból állna hogy lebegnénk és néznék egymást ami uncsi, inkább elrepülnék az 51-es körzetbe kilesni a szupertitkos UFO projekteket, úgyhogy engem ne hívjatok :-))
8/13 anonim válasza:
Persze, de csak akkor, ha hozol jó sok sört, bort, házipálinkát szép csajokat jó mulatós zenéket, vagy mixeket sőt remixeket oszt csapunk egy nagy built. De tudasd velünk, hogy mikor kívánsz távozni az élők sorából, mivel egyeztetni kell az óránkat. Én tudom is, hogy hol tartsuk meg a built a mennyek országban pontosan 150 év múlva mához egy napra a gyümölcsösben az almafa mellet, ahol Ádám, s Éva az almát majszolta hátha lesz olyan jó az Isten, hogy minket is büntetésből leküld a Földre, s kezdhetünk mindent elölről. Hisz tudjuk, hogy Ádámékat is egy alma véget száműzött a Földre képzeljétek el mi lesz, ha mi ott randalírozni kezdünk? :D Nekem amúgyis egyik nagy vágyam, hogy ott randalírozzak. Remélem sokan leszünk ott én egy zsák almát fogok megenni. :-D
9/13 anonim válasza:
Mivel szellemlényként sem emésztőrendszerem, sem gyomrom, idegrendszerem nem lesz, így nem ihatok sört, bort, pálinkát és ezzel már vajmi kevés létjogosultsága van bármilyen szórakoztató jellegű összejövetelnek. Bár tudom, ott majd nagy szeretetben, fénylények között leszünk és az milyen jó, mindenki örül amíg világ a világ.
10/13 anonim válasza:
Jóóóreggelt mizótéria! Hagy kérdezem már meg #9 Ádámék mégis hogyan ették meg az almát, ha sem emésztőrendszerük, sem gyomruk nem volt? Ezek szerint joggal mondhatjuk azt, hogy Ádámék egy összeesküvés áldozatai lettek az Isten jogtalanul ítélkezet felettük. Én azon a velemenyen vagyok, hogy Ádáméknak el kellet volna egy jó ügyed kár, hogy akkoriban nem voltak ügyvédek, mert valószínűleg pert nyertünk volna. :xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!