Lelki társ lenne?
Megismerkedtem egy fiúval. Alig ismerjük egymást 2 hónapja, de rettentően megszerettem. Úgy érzem, teljesen megbízom benne, vágyom a társaságára, jól érzem magam vele, szeretek vele bármit csinálni, biztonságot jelent nekem, szinte állandóan vele beszélnék és vele lennék. Olyan érzésem van, mintha ez több lenne, mint barátság... A furcsa viszont az, hogy testileg egyáltalán nem vonzódom hozzá. Nem az esetem, az első pillanattól kezdve tudtam ezt. De valahogy mégis "vonz". Létezhet, hogy lelkileg? Ez olyasmi lenne, mint egy lelki társ? Nem éreztem még ilyet, így kicsit összezavarodtam... Ebből alakulhat más? Mire számíthatok? Mit gondoltok?
(ui. ő vonzódik hozzám, de erről már tudomást sem veszünk a barátságunk miatt)
Köszönöm a válaszokat! L
"Off: előző, bocsi, kíváncsivá tettél, szóval szeretném érteni, ha már körüljártál egy esetet... a "hú, hát köszi" mit jelentett nála? Járt veled? Egyebet?"
Nem nehéz rájönni hogy nem történt közöttük semmi, a csajnak csak barát volt, pont mint a kérdezőnek is a "lelki társa". Kedves, de a lány számára nem vonzó, így maximum csak barát lehet.
Ha a kérdezőbe a fiú szerelmes akkor tényleg meg kellene mondani neki hogy nincs esélye, ne törje magát a fiú és szenvedjen, reménykedjen hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!