Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ilyen lenne egy lelki társ?

Ilyen lenne egy lelki társ?

Figyelt kérdés
Egy olyan kérdéssel kapcsolatban fordulok hozzátok, ami felett nem igazán tudok napirendre térni! Nos a szituáció a következő. Megismertem egy lányt az interneten és már az első pár beszélgetés után rájöttünk, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Ami a legmegdöbbentőbb, hogy olyan, mintha egymás fejébe látnánk és kitalálnák, hogy a másik éppen mire gondol. Mondok egy példát valahogy szóba került, h ki milyen gyereket szeretne kinézetre és nemre tekintettel. Mindenben teljesen egyetértettünk és poénból kitaláltuk, hogy vissza számolunk és leírjuk azt a nevet amit adnánk neki. mondhatom kicsit megdöbbentő volt amikor egyszer ugyanazt a nevet írtuk. Ez nem az egyetlen ilyen eset, de szerintem ez volt így a leginkább megrázó. Két napja végre találkoztunk személyesen és úgy még inkább előjöttek ezek. Minden olyan természetesnek tűnik vele, mintha mindig is így lett volna. Szerintetek ez mitől lehet?
2013. jún. 28. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ő a másik feled a lelkitársad az ikerlángod, egy hullánhosszon vagytok..akkor nem csak a mesében létezik ilyen???
2013. jún. 28. 21:11
 2/8 anonim válasza:
Nem csak a mesében létezik. Valószínűleg előző életeitekben is együtt voltatok.
2013. júl. 2. 15:26
 3/8 DarkLolita válasza:
Mindennek oka van.:) Liliána...
2013. júl. 2. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Lolita! Annyira imádlak! *.*
2013. júl. 2. 22:27
 5/8 DarkLolita válasza:
helyes :P ;) :*
2013. júl. 2. 22:28
 6/8 graffitis válasza:
nagyon ritka amikor 2 ember ennyire passzol....lehetséges hogy ő a te lelki társad :) mint ahogy a nagy könyvben meg van írva...
2013. júl. 25. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges,hogy ő az ikerlángod.A lelki társ alacsonyabb fokozat.Én is átéltem ilyet :)
2013. aug. 19. 13:05
 8/8 anonim válasza:
na mi a helyzet?
2014. dec. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!