Lehetseges hogy ez voltam elozo eletemben?
Figyelt kérdés
Mostanaban erdekes almaim vannak a normandiai partraszallasal kapcsolatban. A tortenet az hogy egy lovesz arokban vagyok es latom hogy egy nagyon jo baratom melkasat eltalalta egy golyo es megkert ha ennek vege lessz akkor adjak at egy levelet a csaladjanak amiben elbucsuzik toluk es aztan par masodperc mulva meglottek engem es meghaltam. De erdekes mert valahogy vonzodok is ehez neha elgondolkozok rajta es egy kep ugrik be par masodpercre... Kerlek ne uzzetek gunyt a kerdesembol csak erdekel.2014. nov. 17. 20:59
11/13 anonim válasza:
Te abban az időben 1 koncentrációs táborban lettél lemészárolva 1 halom más zsidóval együtt.Nem voltál te lövészárokban... :D
12/13 A kérdező kommentje:
Hat latom nem kapok normalis valaszokat. Tisztelet a kivetelnek
2014. nov. 24. 21:15
13/13 anonim válasza:
# 12
Én egy héttel ezelőtt feltettem neked egy kérdést a 3. hozzászólásomban, mert attól függően írtam volna valamit, de még nem érkezett rá válasz tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!