Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha már letudtad a karmádat...

Ha már letudtad a karmádat ebben az életben, következő életedben milyen embernek szeretnél születni?

Figyelt kérdés

Nincs már több ledolgozni való adósságod a sors felé, törlesztettél mindent.

Megválaszthatod hogy melyik országba, melyik szülőkhöz, milyen körülmények közé szüless!

Mit választanál?

#megtestesülés #újramaterializálódás
2014. nov. 9. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Szerinted a mostani életed nem Te tervezted meg? Dehogynem. Csak, ha eljutsz a fejlődés bizonyos pontjára, akkor léphetsz ki az anyagi körforgásból. Visszaszülethetsz, de akkor megint hibázhatsz és újra teremted az adóssághalmazt. Menni kell inkább vissza a kiindulási pontra. Ott valamikor teljesen egyneművé válik a létezés.
2014. nov. 9. 14:24
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Hát őszintén szólva sehova. Ha a mostani szeretteimet itt kell hagyni, akkor sehova. Nem érdekel, letojom az egészet, karmástól, mindenestül és ezt el is mondom nekik "odaát".

Az ember leél egy életet, végül megöregszik, megbetegszik, szenved, elpatkol, és még akkor sem pihenhet, húzzák - vonják, még feladatoknak, elvárásoknak kell megfelelnie, ahelyett, hogy hagynák békében nyugodni. Ez rosszabb mint a pokol, kezdeni mindent előröl.

Jó, hülyéskedek, de annyit komolyan gondolok, hogy a mai életünket elhagyni mindenképp veszteség és innentől kezdve nem tud érdekelni mi van odaát - már ha van valami egyáltalán. Ugyanis, nem tudom, hogy vagytok vele, én nem emlékszem, hogy bármi lettem volna, mielőtt megszülettem, és kb. ennyit várok a halálom után is, a nagy semmi, miért következne más? Mert régi könyvekbe beleírták?

2014. nov. 9. 19:29
 13/18 anonim válasza:

Magyar Politikusnak

Ne adj isten miniszterelnöknek

2014. nov. 13. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Letudtad? - és ezt honnan tudod?

Ha van alapja merész kijelentésednek és nincs hova fejlődnöd, már megvilágosodott lennél.

Ha az lennél, tudnád, nem kell újra születned.

(Kívánságodra megteheted, de vállalnod kell a veszélyt, hogy hibázol, ezért újra a körforgásba kerülsz!)

2014. nov. 14. 11:38
 15/18 openyoureye ***** válasza:

Ez nem így működik, hogy kapsz egy listát és ha kész akkor mehetsz játszani...

De játszunk el a gondolattal: Én a jelenlegi identitásom folytatása szeretnék lenni, se nem több, se nem kevesebb. Azt amit elértem, önerőből tettem és gondolom azzal mindenki egyet ért, hogy a jelenleg meghozható döntésekről a lehető legjobb tudásod szerint döntöttél eddig és fogsz ezután is, szóval ettől rosszabb már biztos nem lehetsz semmiképpen sem. Viszont jobb sem, hisz nem vagy tiszában azzal, hogy egy másik döntés miért lenne jobb számodra, ergo nem lehetsz jobb, mint jelenleg vagy, csak tanulás által.

Ezzel pedig el is érkeztünk a kiinduló mondatomhoz: A jelenlegi identitásom folytatása szeretnék lenni :)

2014. nov. 14. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Férfi akarok lenni... Valami gyógyító.
2014. nov. 16. 04:18
 17/18 anonim ***** válasza:

A buddhisták szerint ha letudtad a karmádat akkor arhat leszel ami azt jelenti felszabadult, kijutott a karmábol és elit belépöje van a szellemi világba illetve a buddhák közé és azt csinál amit akar, megváltotta magát (de másokat nem képes - még)

Mások szerint a karmájátol megszabadult látja a buddhi-sikot, az aurának majdnem az összes rétegét, és természetesen minden lényt, és sok más dolgot, pl hiperdimenziót, isteneket, isteni mágiát, tud csinálni bölcsek kövét, glóriát, ragyogást stb.

Minden csoportnak, vagy társadalomnak van egy elképzelt, konkrét, szigorú ideál-ja az ilyen emberröl, és nem gyöznek azt mondani hogy igen ritka és valóságos. Olyan szinten hogy több millióan hisznek benne nemcsak szóval hanem gyakorlatilag is mindig.

És hogy én mit gondolok? semmit, mert nem látom a buddhi sikot XD

de biztos jó lehet mert nagyon szép lehet a megjelenése, és minden kis dologról tudhat, telepata lehet aki belelát másokba, sok szerelmet ébreszthet (egyébként a tisztelet is abból származik), végülis a buddhi is elöbbi szót jelenti leginkább de azt takarhatja miként tudja azt megvalósitani, lemondva a saját vágyairól.

Csak azért tudhatja mindezeket mert állitólag annyi tudása van, hisz ö az aki letudta karmáját és mindig erös, szabad, bölcs, és biztos sokmásminden is, igy nagyon ritka lehet, sőt akár rejtett, álcázott is.

2014. nov. 16. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Showtáncos szeretnék lenni.
2022. nov. 15. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!