Tegnap voltam temetőben, és szemet szúrt egy kislány sírja, amelyen ez a felirat volt: "név élt: 4 órát, Jézusom magához hívott, mert szeretett". Persze, nem Ő volt az egyetlen! Kérdem én: 16 éves vagyok. Mi alapján dönt a Sors, hogy neki csak 4 óra jutott az életből? És, pl. nekem miért jutott 16 év? Vagy, miért jut valakinek 80 év? Félreértések elkerülése végett: nem akarom, hogy bárki ne éljen, vagy ilyesmik, csak érdekelne, hogy vajon, mi alapján dönt a Sors... mik a feltételezések, szóval, bármit szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.
Annak a babának, vagyis pontosabban a léleknek az volt a feladata, hogy megtapasztalja milyen érzés megszületni és ennyi. Mivel elvégezte az általa kiválasztott életfeladatot, visszatért a teremtöhöz az univerzumba. Te pedig azért élsz még, mert van még feladatod ebben az életedben.
2014. nov. 1. 19:43
3/9 Angelo84 válasza:
"Annak a babának, vagyis pontosabban a léleknek az volt a feladata, hogy megtapasztalja milyen érzés megszületni és ennyi. Mivel elvégezte az általa kiválasztott életfeladatot, visszatért a teremtöhöz az univerzumba. Te pedig azért élsz még, mert van még feladatod ebben az életedben."
Vagy éppen az, hogy a szülei tapasztalják meg/éljék milyen az, amikor a kisgyermekük meghal.
A kérdés az, hogy vajon a lélek megtestesül e újból, vagy csak egyszer születik és hal meg. Ha elfogadjuk az újra inkarnálódást, akkor nyilván attól függ ki meddig él, hogy az adott egyén lerótta e az adott inkarnációra kiszabott feladatát, legyen az bármi.
2014. nov. 1. 20:00
4/9 anonim válasza:
3-mas köszi a kiegészítést, azt tényleg kifelejtettem a válaszomból! :-)
2014. nov. 1. 20:15
5/9 anonim válasza:
Az élet egy nagy semmi. Ha eleget élsz majd, rájössz. Az emberiség csak a nagy véletlen műve. Nincs értelme az életnek. Vagyis van, ha adsz neki értelmet, célt. A saját célodat.
Ne keresd a célját az életednek, hanem találj ki egyet. Vagy többet. Nehogy kifogyj a célokból, mert az már bizonyos szempontból a vég.
A halál is a véletlen műve. Az esélyeiden javíthatsz, ha vigyázol magadra. De akkor is jöhet valami baleset, amiről nem tehetsz.
2014. nov. 1. 20:28
6/9 anonim válasza:
Ha pedig nem baleseti, akkor a természetes halál, ami sokszor fájdalmasabb lefolyású az illető részére, mint a baleseti ám azonnali.
.
Nem a sors dönt, hanem a "véletlen" (baleset), vagy a test további életre alkalmatlansága.
2014. nov. 2. 07:43
7/9 anonim válasza:
A kategória címe félig választ is ad. Reinkarnáció és karma. Ha nem egy életben gondolkozol, hanem sokban, természetes, hogy mindenkinek lesznek rövid és hosszabb látogatásai. Ráadásul az egész egy felfoghatatlanul nagy renszer. A baba 4 órás élete nem a saját szempontjából volt elsősorban fontos, mint ahogy előttem is írták. Viszont a Sors nem egy tőlünk független valami, ami kénye-kedve szerint packázik az emberrel, hanem a karma révén saját magunk hozzuk létre. Csak nem szabad leegyszerűsítve gondolni rá, mert megint csak rendszer szinten működik az egész, azt meg az emberi elme úgyse tudja teljes egészében felfogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!