Szerintetek mitől függ inkább egy kapcsolat tartóssága?
Figyelt kérdés
Inkább az ilyen ezós dolgoktól mint a bolygók állása, karma, és egyebek, vagy attól hogy két ember kölcsönösen szereti egymást, és próbálnak vigyázni egymásra s kapcsolatukra, ahogy csak tudnak ? :))2014. júl. 26. 18:37
1/11 anonim válasza:
ez most komolyan kérdés??
na vajon??
2/11 anonim válasza:
Ha a csillagok szerint működik, de utálják egymást, akkor szerinted tartós lesz?
A kérdésedre a válasz evidens.
3/11 anonim válasza:
Attól,hogy ne legyőzni akarják egymást,bizonyítva,hogy kinek van igaza,és ki az erősebb,hanem szeretetben társként élni,és akkor úgy állnak a bolygók,ahogy akarnak.
4/11 anonim válasza:
Nagyon függ a hold telítettségétől, mert ha a párom nem tolerálná, hogy amikor telihold van én ingerültebb vagyok, akkor már nem lennénk együtt.
5/11 anonim válasza:
#4: Ez nagyon úgy hangzott, mintha a Hold telisége fontosabb lenne számodra, több értékkel bírna, mint a férjed. Tudom hogy nem így van, de ezt azért átgondolhatnád picit.
6/11 anonim válasza:
Engem a hold nem érdekel, nem értem mit kéne átgondolni rajta, mert amikor tök feszült vagyok, nem mindig tudom, hogy éppen telihold van, csak max. ha éppen úton vagyunk este, akkor jövök rá, hogy na, ezért voltam ma ilyen raplis. Sajnos erről nem tehetek, próbálok uralkodni magamon, de nagyon nehéz, nyugtatót meg nem fogok azért szedni.
7/11 anonim válasza:
Vagy nem értem, ha mondjuk rádöbbennék, hogy a hold fontosabb nekem, mint a férjem, akkor váljak el tőle, vagy mi?
8/11 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, én meg sokkal nehezebben alszom el ha telihold van..
Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert annyira elegem van már ezekből a dolgokból.."azért nem lehetsz együtt a pároddal vagy azért nem lesz tartós a kapcsolatotok mert a fényszögek így állnak, ez a karmád, stb.." hát nem két emberen múlik ez, hogy mit hoz ki egy kapcsolatból és meddig tart??
2014. júl. 26. 21:35
9/11 anonim válasza:
Dehogynem. Miért pont az határozná meg egy pár kapcsolati viszonyát, hogy tizen-huszon-harminc akárhány évvel ezelőtt (a születésükkor) hogyan állt a Jupiter a Skorpió vagy akármelyik csillagképhez képest? A csillagképek egyébként sem léteznek, csak mi gondolunk vonalakat közéjük. Az őket alkotó csillagok amúgy is gyakran sokszáz vagy sokezer fényévnyi távolságra vannak egymástól, a világon semmi értelme a csillagképesdinek. Simán lehet, hogy a Rák csillagkép egyik csillaga jóval közelebb vagy mondjuk a Bak csillagkép akármelyik csillagához, mint a rák csillagkép összes többi csillagához.
10/11 A kérdező kommentje:
Így gondolom én is! Mondjuk a karma-dolgot sem értem hogy azt miért kell mindenbe belemagyarázni..
2014. júl. 26. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!