Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos szerintetek a kor (különbség) a kapcsolat tartóssága szempontjából?
én mindig azt vallottam, hogy nem az... még össze nem jöttem egy nálam 15 évvel idősebb sráccal. én 21 voltam, ő 36. pár hónapig jó volt, de utána jöttek a gondok. ő már úgymond "kiélte" magát, és inkább otthon akart ücsörögni. egyedül meg persze már nekem se volt kedvem menni. ha kirángattam valohova nagynehezen, csak nyafogott én voltam a hibás. egy idő után az is elég kínos volt, hogy fesztiválokra, koncertekre, moziba minden ismerősöm a párjával jött, én meg egyedül. egy idő utána ha nem volt valamihez kedve, minden ötletem "gyerekes" volt :(
nekem ilyen téren rossz tapasztalatom van, és szerintem nem jó ha nagy a korkülönbség, mert teljesen más a felfogásotok is... (persze kivételek mindig vannak)
Ma már min 5 évvel legyen idősebb pasid ha lány vagy!!! Akkor tudsz csak beilleszkedni a p**csák közé! Sok szerencsét!
ui: ne vedd ezt komolyan, de ez tényleg így van, kezdve 13 éves kortól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!