Honnan tudják Buddha hívei, h hová születik le újra a "mesterük"?
Persze, Angelo84 el is mehetnék mellette, de most valahogy olyan hangulatban vagyok, hogy inkább mégsem teszem. Főleg egy ilyen nagyképű senkivel aki talán épp kiérdemelte, hogy végre valaki letörje a szarvát, mert ez a fennhéjázó fröcsögés ami mögött nulla tapasztalat és tudás van, valahogy nem hagy nyugodni.
Más helyzetben nem tenném, én sem állok le ilyenekkel vitázni, de ez a tenyérbemászó stílus revansot követelt! :)
Egyébként köszi a választ, bár nem tőled vártam, hanem attól aki elkezdte leírni. Hát lehetséges, lehetséges...
Csak most nézem, hogy az első és az akivel vitatkozom az egy és ugyan az XD.
Te kinek a szarvát törted le?
Azért mert nem írtam neked vissza, kicsilány?
Azért okosan, mit beszélsz!
"Húzd be füled farkad és inkább máshol okoskodj annak aki még nálad is butább és elhiszi a hazugságaid."
Úgy látom sok igazság volt abban, amit írtam korábban, mert azóta is ezen rágódsz.
Tudod az a szép ebben, hogy utána még neki állsz itt bizonygatni az ellenkezőjét, mikor látszódik az írásodon a sértődöttség, és az, hogy ez meg honnan a fenéből tudta ezeket?
Üdv:
egy hozzáértő, aki elvileg nem tud semmit(szerinted), de valójában meglepődnél miket tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!