Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan tudják Buddha hívei, h...

Honnan tudják Buddha hívei, h hová születik le újra a "mesterük"?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, ha Buddha meghal akkor megkeresik újból, vagyis a reinkarnálódását.
2014. okt. 23. 16:11
1 2
 11/15 openyoureye ***** válasza:

Persze, Angelo84 el is mehetnék mellette, de most valahogy olyan hangulatban vagyok, hogy inkább mégsem teszem. Főleg egy ilyen nagyképű senkivel aki talán épp kiérdemelte, hogy végre valaki letörje a szarvát, mert ez a fennhéjázó fröcsögés ami mögött nulla tapasztalat és tudás van, valahogy nem hagy nyugodni.

Más helyzetben nem tenném, én sem állok le ilyenekkel vitázni, de ez a tenyérbemászó stílus revansot követelt! :)

Egyébként köszi a választ, bár nem tőled vártam, hanem attól aki elkezdte leírni. Hát lehetséges, lehetséges...

Csak most nézem, hogy az első és az akivel vitatkozom az egy és ugyan az XD.

2014. okt. 30. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor úgy látom, elég jó a megfigyelőképességed, meg a logikus gondolkodásod:)
2014. okt. 30. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Te kinek a szarvát törted le?

Azért mert nem írtam neked vissza, kicsilány?

Azért okosan, mit beszélsz!

2014. okt. 30. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:

"Húzd be füled farkad és inkább máshol okoskodj annak aki még nálad is butább és elhiszi a hazugságaid."

Úgy látom sok igazság volt abban, amit írtam korábban, mert azóta is ezen rágódsz.

Tudod az a szép ebben, hogy utána még neki állsz itt bizonygatni az ellenkezőjét, mikor látszódik az írásodon a sértődöttség, és az, hogy ez meg honnan a fenéből tudta ezeket?

Üdv:

egy hozzáértő, aki elvileg nem tud semmit(szerinted), de valójában meglepődnél miket tudok!

2014. okt. 30. 19:26
 15/15 openyoureye ***** válasza:
Nagyon meglepődtem már azon is hogy vissza mereted dugni a képed. Azt meg hogy miket tudsz, nos már megmutattad: Jártatni a lepénylesőd :)
2014. okt. 31. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!