Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan tudják Buddha hívei, h...

Honnan tudják Buddha hívei, h hová születik le újra a "mesterük"?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, ha Buddha meghal akkor megkeresik újból, vagyis a reinkarnálódását.
2014. okt. 23. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A belső mesterek számára a láma tart egy utolsó közös meditációt, ahol a mesterek, mentális képek formájában kapják meg hogy hol fog a láma újra megtestesülni.

A meditáció végén, a láma tovább is meditatív állapotban marad, a mesterek magára hagyják és a templomban újra összeülnek egy közös meditációra, ez a szív tükre meditáció, a szívcsakra kinyitását szolgálja.

A láma pedig tudatosan elszakítja élete kötelét, amit a testéhez kötötte, és ekkor elhagyja a fizikai testét.

A másik helységben lévő mesterek, aki a szív meditációt végzik, érzik az energiát, amikor a láma, elhagyja a testét, és befogadják ezt a hatalmas pozitív energiát.

Ez megerősíti őket a további munkájukban.

2014. okt. 23. 16:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Tudják vagy hiszik, nem mindegy.
2014. okt. 23. 16:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem reinkarnációját, hanem reinkarnációit! Módszerük az asztrológiának egy titkos szakasza.

Így találták meg többek között Jézust a "napkeleti bölcsek".

2014. okt. 23. 18:12
 4/15 openyoureye ***** válasza:

1-nek:

"Ez megerősíti őket a további munkájukban."

- Ééés?? Aztán mi történik, ez nem válasz a kérdésre, ez csak egy körítés?

2014. okt. 24. 12:54
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

"Ééés?? Aztán mi történik, ez nem válasz a kérdésre, ez csak egy körítés?"

Nem csodálom hogy ott tartasz az életben ahol!

Sikertelenségeid, és testi hibáid okát csak magadban keresd!

Nem tehetsz róla, hogy nem szeretnek, és érzelmileg üresnek érzed magad, ez a karmád ezt kell megtapasztalnod!

Sajnálom amilyen életed van!

2014. okt. 24. 12:56
 6/15 openyoureye ***** válasza:

5-nek:

- :) Oh, milyen kedves, hogy aggódsz értem, de biztosíthatlak, nem kell, az életem nagyszerű ;)

Te ugye valami kókler látó vagy, hogy 2 mondatból mindazt(tévesen) leszűrted amit? A jellemzés amit írtál pontosan rád illik, hisz az mond ilyeneket a másikra aki ezeket megtapasztalta és tapasztalja most is... Veled ellentétben én nem sajnállak, pont azt kapod amit érdemelsz.

Legyen szép napod ;)

2014. okt. 26. 02:20
 7/15 anonim ***** válasza:

Akkor eltaláltam mindent !

A reakció akkor szokott ez lenni.

Ha személyesen látnálak, nem is kéne beszélned, elég lenne ha közel lennél, mindent eltudnék rólad mondani.

De ez nem a netre tartozik.

Ilyen képessége nagyon sok embernek van, sokan ezt elnyomják, nem gyakorolják, így a tudatos én megértési képességei közül kikopik.

A tudattalanba kerül, mélyen beágyazva, de bármikor előhívható.

Akár te is gyakorolhatod.

2014. okt. 26. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Ja és elfelejtettem legyen szép napod, de nem lesz mert az agyad állandóan egy problémán kattog, amit jelenleg nem tudsz megoldani.
2014. okt. 26. 10:19
 9/15 openyoureye ***** válasza:

Lehet te elhiszed ezt a sok szemetet amit írsz, én nem. Képzelheted magad szupermágusnak, vagy aminek akarod, hangoztathatod a különleges képességeidet, senki sem hiszi el neked és tudod miért?

1, Alapintelligencia is hiányzik belőled, nemhogy extra képességeid lennének

2, Ha valóban lenne bármely képességed az magával hozná az alázatosságot ami ismételten hiányzik belőled

3, Olyan dolgokról beszélsz amiről fogalmad sincs, nemhogy tapasztalati úton, de még lexikálisan sem

Szánalmas, hogy nekem akarod bizonygatni, hogy milyen különleges vagy aki magasról tesz rá, ráadásul semmi sem igazol téged azon kívül amit magadról állítasz. Húzd be füled farkad és inkább máshol okoskodj annak aki még nálad is butább és elhiszi a hazugságaid.

2014. okt. 27. 01:19
 10/15 Angelo84 ***** válasza:
59%

"A másik helységben lévő mesterek, aki a szív meditációt végzik, érzik az energiát, amikor a láma, elhagyja a testét, és befogadják ezt a hatalmas pozitív energiát.

Ez megerősíti őket a további munkájukban."

Talán ezzel a befogadott energiával könnyedén megtalálják az újra megtestesülést.

#1 és Openyoureye. Előre is bocs, nem ítélkezni akarok, de...

...több komolyságot tudtok ti felmutatni annál, amit ez a kérdés alatt produkáltatok, nem? Minek "háborogni"? Okos enged, szamár szenved, nem?

2014. okt. 29. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!