Van itt olyan, aki nem csak hiszi, hanem tudja, hogy a fizikai halállal nincs vége az ember életének?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 18:15
11/26 anonim válasza:
Én úgy fogalmaznék, hogy olyan mennyiségű - különböző jellegű, de egymással teljesen összevágó - közvetett bizonyítékot láttam a reinkarnáció létezésére, illetve olyan élményeket tapasztaltam meg a saját életemben az elmúlt 17 évben, hogy abszolút biztos vagyok benne.
12/26 Liquid Snake válasza:
Igen, egyszer azt hittem meghaltam. Olyan gyorsan keltem fel, láttam magam aludni.
14/26 anonim válasza:
Valóban nincs vége, hiszen a fizikai hullát jó esetben eltemetik. Mivel az ember teste szerves anyagból van, majd tovább él néhány kukac testében. Ha a kukacokat felfalja egy vakondok, akkor abban él tovább. A vakondokot megeheti egy éhes disznó és ha szerencséje van az embernek disznótor után újra ember lesz belőle! Ilyen a természet körforgása.
15/26 anonim válasza:
# 14
És a te ismereteid szerint ez még "emberi élet"? :-))
16/26 homo ludensz válasza:
Senki nem adhat rá megnyugtató választ csak olyat amivel önmagát s téged is vigasztal. A természet valóban be vagy visszafogadja a testet mert mint anyag szoros kötődésben vannak. A szellem vagy lélek az nem anyagi természetű tehát arra más törvények vonatkoznak. / a sárból gyúrt (ember) adam ott feküd az Úr előtt. Az Úr a saját lelkéből életet lehelt bele és adam (ember) élővé lett/. Az első lélegzettel kapuk egy esélyt és belépünk a kapun s az utolsó lélegzettel vissza adjuk és kilépünk. A kettő közötti időt töltjük itt a földön és törjük a fejünket a jobbnál jobb magyarázatokon. Közben meg csak az elmúlástól félünk és egymást nyugtatgatjuk.
17/26 anonim válasza:
Ha ez számít, én egyszer olyan beteg voltam, hogy szinte haldokoltam, és akkor tényleg láttam azt a bizonyos fényt... De végül meggyógyultam :)
18/26 anonim válasza:
Igen 20:24, újra emberi élet. Mondhatnám úgy is, hogy az anyag újrahasznosítása. A többi lélekelvű duma egy baromi nagy zagyvaság, de ha téged az jobban megnyugtat, olyan magyarázattal is szolgálhatok, mert az sokkal egyszerűbb, ahhoz nem kell ész. Tudod, mindent a vendégért!
19/26 anonim válasza:
én is tudom, hogy így van, ha érdekel hogy éltem meg kérlek írj privátot.
20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Akinek van konkrét élménye, megírhatja privátban. :)
2014. nov. 1. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!