3 éves kislányom folyamatosan egy női nevet mond. Az előző életéből emlékezhet rá?
hali szögezzük le h én nagyon materalizált és racionális alapokon nyugvó ember vagyok. de tudom hogy ennek elenére léteznek megmagyarázhatatlan dolgok amik létező dolgok, és személyesen is tapasztalok, és sok ezoterikus gyözköd arról, hogy ezek létező, dolgok.probálnak meggyőzni hogy dolgokhoz speciális képeségeim vannak, ennek ellenére próbálom elengedni a fülem mellet amit mondanak. nem akarom magam egy fikció világba bele hajszolni, és a felelősség is kisebb . na a picik agya, és a működése is másabb.
mi már csak azt látjuk amit az agyunk enged. ez orvosi tény és amit látunk nem is a valóság. ez is orvosilag bizonyított. csak ezt nagyon kevesen tudják.
a lényeg hogy 90% hogy valahól hallotta ezt a nevet.
és10% ,hogy a mostani életében találkozott vele vagy találkozik. ezt csak úgy deritheted ki ha ki kérdezed hogy ki ő hol lakik hol szokott leni stb... nekem a lányom 2 éves. nekünk egy szomorú Béla bácsi szokott a fűrdöben sírni. én is éreztem h nagyon negatív kisugárzása a fűrdöszobánk.a beszélgetésünket nem reklámoztam a páromnak mert mehetnénk albérletbe. de az párom anyával beszélgetem a lényeg hogy van alapja annak amit érzek és a lányom érzékel. de ezt neked kell kiderítened,hogy mi az igazság. itt csak lehetőségeket, variációkat kapsz
szóval vagy hallotta valahol és tetszik neki, vagy a számodra nem érzékelhető energiával komunikál egy csatornán. ha az utobbi, nem kel betojni. kinővik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!