Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi ez a hóbort a reinkarnációval?

Mi ez a hóbort a reinkarnációval?

Figyelt kérdés

Ma reggel hallottam a rádióban, tudom, hogy régi cikk, bár én is most hallottam először. Tekintsünk el attól, ki hisz ebben és ki nem. Mit gondoltok erről? :-)

[link]

2014. szept. 9. 19:30
1 2
 11/15 Napfonat ***** válasza:
Nem jobb a kapitalizmus sem! Egyik 19 a másik meg egy híján 20!
2014. szept. 12. 10:34
 12/15 A kérdező kommentje:
No, megnéztem, mi volt a másik, bár az se idei ötletük, szóval a reinkarnáció után az időutazás betiltása volt a másik. :-)
2014. szept. 13. 09:53
 13/15 anonim ***** válasza:
És mi a büntetése annak aki mégis újjá akar születni? Örök élet? :D
2014. szept. 13. 18:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Ezen filóztak a rádióban is. :-)
2014. szept. 13. 18:37
 15/15 openyoureye ***** válasza:
Ezzel csak azt próbálják elérni, hogy a valódi dalai láma helyére a saját választottukat tehessék akit kényük kedvük szerint irányíthatnak. Mivel az emberek ostobák, el fogják hinni, hogy az az igazi aki tibetben él. Ez is csak arra jó, hogy az embereket összezavarják és irányíthassák.
2014. szept. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!