Régebbi kultúrák iránti rajongás kapcsolatba hozható a reinkarnációval?
mit gondoltok lehet közöttük összefüggés? lehetséges hogy ha valaki nagyon ragaszkodik ill. rajong egyes ókori ill. középkori kultúrákért, az azért van mert esetleg élt abban a korban?
én pl. imádom az ókori egyiptomi kultúrát és minden velejáróját, ill. eléggé érdekel még a középkori boszorkányos téma .. tudom hogy a kettő között nincs nagy összefüggés, talán a macska! és itt jön a képbe az hogy imádom a macskákat (sokak szerint ijesztő módon!), és ők is engem ..
Én teljesen biztos vagyok a reinkarnációban.
Nem biztos hogy azért ragaszkodsz ezekhez a dolgokhoz, mert éltél azokban a korokban, lehet hogy valami más módon kapcsolódsz hozzájuk (pl. valaki mesélt róla akit nagyon szerettél, volt egy személyes tárgyad valamikor amit nem tudtál honnan származik de aztán kiderült hogy mondjuk egy ősi egyiptomi dolog).
Mindenesetre én azért nem keresnék nagy összefüggéseket közöttük. Én is imádom a macskákat, nagyon érdekel a sötét középkor, a boszorkányok (de az igazi oldaluk, nem az amit a tv-ben látunk), nagyon szeretem az egyiptomi útleírásokat, dokumentumfilmeket...
Sokkal egyszerűbb lehet a válasz. A macskák egyszerűen kedves és aranyos állatok, téged pedig azért szeretnek, mert megérzik ha valaki szereti őket.
A boszorkányságra és az ókori egyiptomi részre annyit tudnék mondani, hogy az embereket mindig is érdekelte ami a múltban volt, mert oda már nem tudnak visszamenni.
Szóval azért annyira ne fújd fel a dolgot :)
Reinkarnáció bizonyítása:
Láttam egy egészen meggyőző kisfilmet egy nepáli buddhista szerzetesről és ahogy az ő gyermek korban lévő reinkarnációját megkeresték. Elég hiteles volt.
Javaslok egy-két visszavezetést, utaztatást. Eddig egyen vettem részt, nem mondanám, hogy előző élet volt mindenképpen, de érzelmi-kapcsolati téréket adott rólam, magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!