Mi ez a hóbort a reinkarnációval?
Ma reggel hallottam a rádióban, tudom, hogy régi cikk, bár én is most hallottam először. Tekintsünk el attól, ki hisz ebben és ki nem. Mit gondoltok erről? :-)
Senkisem döntheti el hova reinkarnálódjunk, csak Isten !
Dalai Lámát akarják az ateisták aláásni
:DDD
A nap kérdése !:DD
És hogyan fogja a kormány megakadályozni a reinkarnációt?
Ugye csak viccnek szánta, aki ezt írta?Bár a kormánytagokról mindíig el lehet hinni, hogy vannak akkora marhák, hogy azt hiszik, mindent irányihtatnak.
Be fogják vezetni, hogy akinek adótartozása van 50 évig nem reinkarnálóhat sehova.
Ezt üzeni a Nemzetközi adóhivatal.
"Szeptembertől életbe lép az a kínai törvény, amely megtiltja a tibeti buddhista szerzeteseknek, hogy engedély nélkül újjászülessenek. A reinkarnáció állami ellenőrzés alá vonásával Kína szándéka az, hogy a dalai láma befolyását csökkentse."
Amikor ezt a cikket elolvastam még a könnyem is kicsordult. Elvileg ez a cikk 2007-ben készült kíváncsi lennék azóta életbe lépett a törvény, és ami még jobb miként akarják ezt kivitelezni? :DD
????????
Hívják a szellemirtókat, vagy mi a toc?
Ebből is látszik, hogy a kommunizmus mennyire primitív ideológia! És ez az ideológia fertőzte Európát is, Magyarországot is!
Manapság pedig ők irányítják majdnem a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!