Hogy gyógyítható az ilyen lelki fájdalom?
Kiskorom óta valami "nyom" belülről.Ha boldog is vagyok,mindig ott van ez a valami a háttérben,ami nem hagyja,hogy felszabadultan éljek.Nem szenvedtem annyit jelenlegi életemben(bár azért most is jutott),amennyi fájdalmat érzek magamban,tehát az emlékeim között nem találok rá magyarázatot.
Azt hiszem,előző életeim fájdalmait is most élem újra,meg az ikerlángom fájdalmát is érzem.Gondoltam arra,hogy elmennék reinkarnációs utaztatásra,hátha utána könnyebb lenne feldolgozni a múltban történt dolgokat,de talán csak még nehezebb lenne.
Kineziológus tudna segíteni ennek a feloldásában?Tudom,hogy fontos céllal vagyok a Földön,de úgy érzem,nem tudok kibontakozni,mert valami fogva tart.És hiába érzem,hogy dolgom van,nem szeretek itt lenni,nem érzem magam ide valónak.Állandóan sóvárgok egy jobb világ után,és úgy érzem,itt nem vagyok otthon.
(Kérlek,ha szkeptikus vagy,inkább ne írj.)
Köszönöm,ha valaki tud hasznos tanáccsal szolgálni.
Ne hallgass a sok hülyeségre!
Ez lehet magzatkori sérülés, vagy csecsemő kori trauma, de leginkább születési trauma.
Pszichológus. Valami jobbféle, ha meg bírod fizetni, nem a nevelési tanácsadóban üdülő, unott fejű közalkalmazott. Valószínűleg a szüleid nem foglalkoztak veled úgy, ahogy kellett volna, a legtöbb személyiségzavar ebből van.
A fontos célod idővel majd elmúlik, az ilyet kinövi az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!