Hogy gyógyítható az ilyen lelki fájdalom?
Kiskorom óta valami "nyom" belülről.Ha boldog is vagyok,mindig ott van ez a valami a háttérben,ami nem hagyja,hogy felszabadultan éljek.Nem szenvedtem annyit jelenlegi életemben(bár azért most is jutott),amennyi fájdalmat érzek magamban,tehát az emlékeim között nem találok rá magyarázatot.
Azt hiszem,előző életeim fájdalmait is most élem újra,meg az ikerlángom fájdalmát is érzem.Gondoltam arra,hogy elmennék reinkarnációs utaztatásra,hátha utána könnyebb lenne feldolgozni a múltban történt dolgokat,de talán csak még nehezebb lenne.
Kineziológus tudna segíteni ennek a feloldásában?Tudom,hogy fontos céllal vagyok a Földön,de úgy érzem,nem tudok kibontakozni,mert valami fogva tart.És hiába érzem,hogy dolgom van,nem szeretek itt lenni,nem érzem magam ide valónak.Állandóan sóvárgok egy jobb világ után,és úgy érzem,itt nem vagyok otthon.
(Kérlek,ha szkeptikus vagy,inkább ne írj.)
Köszönöm,ha valaki tud hasznos tanáccsal szolgálni.
elozo elet fajdalmai, ikerlang xDDDDDD
meg is erdemled ha a kineziakarmire koltod az osszes penzed :D
anyám borogassss!!!
előző élet fájdalma, ikerláng, na meg a többi ezós maszlag.
kislány, nem vagyok szkeptikus,de mikor ezt az irományodat végigolvastam, a kaja kiesett a számból, a röhögéstől.
Hát, ez nem semmi!Te pontosan felsoroltad, amiket én is tapasztalok!Mit tudjak tanácsolni?
Mi segít?Nos, én akkor kezdtem kilábalni a bajaimból, mikor tudomásul vettem, hogy akár jól érzem magam itt, akár nem, csinálni kell a dolgaimat, meg kell csinálni, ami épp van, mert ha az ember csak szomorkodik és tököl, akkor még rosszabbul jár.
Reinkarnáció..Nos, ha az valóban létezik, akkor úgy tűnik, én régebben egy álomnak köszönhetően választ kaptam előző életemre.De ettől a mostani nem lett jobb, csupán jobban megértettem.
Én Isten segítségében hiszek.Bár vissza-vissza térnek a
gondok, bajok, szomorkodás, a de erőt, vigaszt, mindig mikor csak kérek, kapok :)
Utolsó,köszönöm az értelmes választ és tanácsot.
A hit valóban segít,én is érzem a változást,mióta Isten felé fordultam,csak-mint írod-,visszatér mindig a szomorkodás.
Próbaidőszak alatt vagy, felnösz és majd eléred...
Ez a boldogtalanság nem engedi hogy az anyaghoz v. szenvedélyhez kötödj, és inkább keresd a lelki dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!