Mindenki fél a haláltól? Számomra miért tűnik izgalmasnak, miért vágyok rá?
Unatkozó, önmagát sajnáló társaság nélküli lény lehetsz.
Itt jelented be öngyi szándékod és várod, hogy lebeszéljenek.
.
"Következő életemben is szenvedni fogok..."?
Még jobban, mint most, hiszen azok szenvedésének súlya is rád száll, akiknek most, esetleges öngyilkosságoddal szenvedést okozol/okoztál!
"Következő életemben is szenvedni fogok, ha most megölöm magam?"
Neked pszichiáterre van szükséged mégis honnan veszed, hogy van következő életed? Örülj, hogy élsz mert szerintem, ha meghalsz nem fogsz újjászületni, csak egyszeren megszűnsz létezni szerintem, csak jobbá élni, mint meghalni, aki megöli magát azt nem sajnálni kell, hanem elítélni kell mert nem tudd szembe nézni a problémákkal gyáva módon megöli magát nem törődik a szeretteivel csak saját magával.
j2saw
A 6-os válaszig olvastam el, ö nagyon szépen és érthetően leírta szerintem!
Bár nem ez volt a kérdés, én is hiszek a reinkarnációban, és remélem, hogy létezik, de nem tudhatjuk biztosan. Kockázatot jelent megölni magad, és ha van reinkarnáció (amit remélek), akkor nem jó pont, ha öngyilkos leszel.
Többször voltam én is azon a ponton régebben. Azért vagy itt, mert vannak személyre szabott "feladatok", amikkel neked kell megküzdeni, mint egy vizsga. Ha nem sikerül, akkor addig fognak ezek a feladatok kísérteni életeken keresztül, míg meg nem oldod. Pl. egy mély konfliktus egy családtaggal. Ha nem oldod meg, hurcolod magaddal. Ha uncsi az élet, akkor pl feldobhatnád azzal, hogy összeírod, kivel van bibi a viszonyodban, és megpróbálod helyrehozni. Ezzel nem vesztesz semmit, viszont kettőt is nyersz vele, először is jobb lesz a hangulat összejöveteleken, másodszor a következő életedben meg kevesebb "problémás" ember akad majd emiatt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!