Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Karmikus kapcsolat? (többi lent)

Karmikus kapcsolat? (többi lent)

Figyelt kérdés
ha egy pár "ledolgozta" egymás között amit le kellett a kapcsolatukban, akkor utána attól még együtt maradhatnak ha a lehető legboldogabbak egymással?

2014. júl. 25. 18:38
 1/5 anonim válasza:

Azt azért megnézném hogyan sikerül "ledolgozni" több élet alatt felgyülemlett karmát...

Egyébként meg miért ne maradhatnának együtt??

2014. júl. 25. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért mert sokan azt mondják hogy ezután értelmét veszti a kapcsolat, ami szerintem butaság..mások úgy tartják hogy egy magasabb szintre kerül a kapcsolat..szóval ezért nem értem! Akkor ez a két emberen múlik hogy hogyan alakul?
2014. júl. 25. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, van e még más dolgotok is.Amugy kettön áll a vásár!
2014. júl. 26. 08:21
 4/5 homo ludensz ***** válasza:
Azt gondolom én kevesen tudják hogy ki hányadik inkarnációját éli most. Azt sem hiszem hogy valaki emlékezik arra hogy mennyi mínusszal vagy plusszal született le a jelenlegi inkarnációjába. Az hogy most két ember egymás hasznára van,egymást kiegészíti és ezt boldogságként élik meg ez talán az egymásnak rendeltettek kategória. Az esetleg eltérő fejlettségi szintek és a különböző életfeladatok egy jövőbeli inkarnációban számomra kétségessé teszik,bár nem tartom lehetetlennek az együtt maradást. Nem egymásnak tartoznak. Itt valami félreértés van. Karmikus adósságuk lehet de nem egymás felé.
2014. júl. 26. 08:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Érdekes..:)

és ha együtt szeretnének maradni akkor miért ne tehetnék meg, tényleg?

2014. júl. 26. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!