Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A Deja Vu magyarázata lehet...

A Deja Vu magyarázata lehet az, hogy újraéljük az életünket?

Figyelt kérdés
Elvileg már megfejtették, hogy az agy játéka, de nem elismert tény. Én is többször átéltem és annyira valóságosnak tűnik az egész. Nagyon érdekes dolog ez.
2014. júl. 22. 00:19
 1/7 anonim válasza:
33%
Ne légy naív, kedves kérdező! Persze, tuti újból élted az életed...Isten annyi embert hagy csak úgy meghalni, de neked adott még egy esélyt, GRATULÁLOk!
2014. júl. 22. 00:52
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
A déjà vu hiba a Mátrixban.
2014. júl. 22. 06:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne szállj el a magyarázatokkal, előbb a földön keresgélj.
2014. júl. 22. 07:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem fejtették meg, egyelőre nem tudni mi okozza. Addig lehet spekulálgatni, de nem hinném, hogy a te verziód fog nyerni :D
2014. júl. 22. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg az okozza, hogy az egyik szem elöbb fogja fel egy kicsivel az informaciot, mint a masik szem.
2014. júl. 29. 19:14
 6/7 anonim válasza:
Deja Vu = időutazás, g_ci!
2014. szept. 14. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös Veled értek egyet én is így hallottam és eddig ez a leg elfogadhatóbb magyarázata.
2021. jún. 24. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!