Mi lehet annak az oka, ha egy nőt időnként megüt a
párja? Uram bocsá' megver?
Figyelt kérdés
Előző életében Ő volt verekedős? De ez csak feltételezés. Meddig tarthat ez az állapot? A nőnek valamit le kell tudni karmikusan a párjával? Sok ilyen történet van a világban, érdekelne az oka.
2014. júl. 16. 23:44
1/10 anonim válasza:
Az hogy a nő párja szadista.
2014. júl. 16. 23:46
2/10 anonim válasza:
ne haragudj de ez a megkozelites beteg.
azert remelem h nem a sajat eletedrol van szo, es vmi karmikus reinkarnacios magyarazatot keresel a dologra.
ha megver a paraod akkor egy agressziv f@ sz, aki nem tud magan uralkodni, minden karmikus reinkarnalodas nelkul.
2014. júl. 17. 00:02
3/10 A kérdező kommentje:
Nem, Isten ments... Csak kérdés volt, mivel annyi nő esik ezen át. Lehet, hogy egyre több, vagy most beszélnek nyíltan róla. Érthetetlen.
2014. júl. 17. 00:07
4/10 anonim válasza:
Minden ötödik nőt vernek. Ez nem karmikus, hanem egyszerű szocializáció: megtehetik, ezért meg is teszik. A legritkább esetben van következménye a családon belüli erőszaknak ("ameddig nem folyik vér, addig magánügy"), és ez nem is fog változni, amíg a politikusok is azt a nézetet vallják, hogy a nőnek kuss van.
2014. júl. 17. 01:31
5/10 anonim válasza:
"Minden nőt a szája vereti meg" - állítják a hímsoviniszták.
"Aki üt, annal soha nincs igaza" - állítják a gondolkodók.
"Gyengébbet - köztük nőt - megütni erkölcstelen" - állítják az etikusok.
.
A fentiek alapján aki nőt (párját, a [szeretettet?!]) megüt, az erkölcstelen, gondolkodni nem tudó hímsoviniszta!
2014. júl. 17. 06:00
6/10 anonim válasza:
Zúg a Volga, Zúg a Volga... :D
2014. júl. 17. 13:11
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem létezik előző élet, ha egy férfi megüt egy nőt annak biztos valamilyen előzménye van, amiről csak is a nő tehet, hogy nem hagyta ott, vagy nem jelentette fel. Egy ilyen helyzetben el kell gondolkodni azon, hogy egyáltalán érdemes-e együtt maradni vagy sem. Én hallottam már olyanról is, hogy a nő verte a férjét.
2014. júl. 17. 13:53
8/10 A kérdező kommentje:
Hát van olyan is, persze. Nem mindig a nő az ártatlan.
2014. júl. 17. 17:03
9/10 anonim válasza:
Az az oka hogy már annyira felidegesítette a férjét hogy a férje semmibe veszi az illemet és a törvényeket, ha egy nőt időnként megüt a párja jobb inkább segítséghez fordulni
2014. júl. 17. 19:05
10/10 anonim válasza:
Ha valaki arra hivatkozik, hogy annyira felidegesÍtette felesége, vagy akárki más, azon helyben jól pofán kell vágni, amit természetesen nem adhat vissza!
Engem az idegesít, ha más idegességére hivatkozva üt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!