Miért álmodok UFÓ-król időnként?
Sokszor álmodom arról, hogy elrabolnak. Nem látom őket az álomban, de tudom, hogy ott vannak és elvisznek akaratom ellenére. Minden porcikámmal tiltakozom ellene, félek, nem akarok ott lenni, de az űrhajó szívó ereje mindig erősebb, mint én. És egész testemben érzem, amint lebegek. Hasonló érzés a gyomorban, mint amikor liftbe szállunk és hirtelen megindul fölfelé.
Általában amikor felébredek, izzadságban úszom, utána kiráz a hideg, libabőrös leszek és félni kezdek.
Utálom ezeket az álmokat. Sokszor alszom fénynél éjszakánként.
Akinek volt már hasonló álma, az mit álmodott és mit érzett az álom után?
Egyetértek az első válaszolóval. Az UFO téma és az elrablás félelem két külön dolog.
Ufo-król valszeg azért álmodsz, mert sokat foglalkozol a témával. Viszont ez csak egy csomagolása a valódi problémának, egy fajta előadása, de még ezerféleképpen megjelenhet ugyanez. A lényeg, hogy valami félelem, stressz, megalázottság, bizonytalanság, elnyomottság, meg nem értettség, stb-stb. lehet a háttérben. Szerintem teljesen hétköznapi dolog az oka. Sőt lehet, hogy régen történt, vagy nem is egy esemény, hanem egy folyamatos helyzet. (Tartozás, bűntudat, sértettség, lekezelő tanár, főnök, kolléga, stb.)
<off>
"emberek milliói tévednek, egyszerre hazudnak egyformán"
És mind ugyanazt látták, amit a média évtizedek óta sulykol belénk. :)
Nem azt mondom, hogy hazudnak, de nem is attól lesz hiteles, hogy mind a jól ismert dolgokat ismétlik.
Sziasztok! Kérdező vagyok. Nagyon ritkán foglalkozom UFÓ témával, mert rettenetesen kellemetlen érzést okoz, még csak a hallomásuk is. Szóval, ha egy mód van rá, kerülöm.
A Jelek című film után 2 hétig aludni sem mertem. Akkor megfogadtam, hogy ez volt az utolsó UFÓ-s film, amit megnéztem.
Egyetlen egyszer láttam fura fényt az égen életemben, soha többször, az viszont nem tudom mi lehetett.
Inkább elhiszem azt a magyarázatot, hogy pszichés oka van az ilyen jellegű álmoknak.
Az viszont érdekes, hogy mások is álmodnak hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!