Miért emlékszem olyan dolgokra, ami a születésem előtt történt?
Pár éve azt álmodtam, hogy a nagymamám családi vacsorát rendezett, és eljött minden halott rokonunk. Mondta, hogy adjak pontos leírást mindenkiről.
A legmegdöbbentőbb az volt, hogy olyan rokonokat is jellemeztem, akik jóval a születésem előtt meghaltak, sőt, volt aki még a mamám születés előtt.
Továbbá említettem, hogy esett odakint, és fekete esernyőkkel jöttek. Mondta, hogy kiskorában a családban mindenki nagy fekete férfiesernyőt használt.
A másik eset, hogy anyukám zongorázott kiskorában.
Egyszer volt egy álmom egy régi házról és egy nagy fekete zongoráról. Megmondtam, hogy nézett ki a zongora, és a márkát. Anyu mondta, pontosan egy olyan zongorán tanult, volt egy ugyanolyan fehér blúza, amit a kislány az álmomban (akinek nem láttam az arcát) viselt.
A zongorát még anyu lánykorában eladták, nincs róla kép.
De akkor előző életében is ugyanott ét, azokat látta, amik a családban történtek?
Lehet, hogy valami médium-féle vagy, aki "ért" az ilyen nem átlagos, hihetetlen dolgokhoz. Lehet, hogy ez valami látomás volt.
Szia!
Fejleszd ezt a képességet, vezess álomnaplót, és ébredés utàn írd le, mit álmodtál. Én is vezetek álomnaplót, de az én álmaim inkább a jövőt mutatják mint a múltat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!