Szerintetek lehetséges, hogy mindannyian ugyanazok vagyunk?
Nagyon elborult gondolat, és lehet hülyeség, de érdemes lehet belegondolni, hogy én, te, ő, vagyis minden ember "ugyanaz", minden ember személyét te, én, ő "irányítom/od/ja" de éppen csak saját magad tapasztalod most éppen, az emberi tulajdonságod révén nem tudod megtapasztalni a más személyt (az agy működése, gondolatok, emlékek miatt), legalábbis így érzed, de egy másik "dimenzióban" lehet, hogy most éppen a másik személy vagy?
Nehéz elképzelni, belegondolni az egészbe, de a reinkarnációval hoznám összefüggésbe, mivel szerintem valamiként biztos létezik az újjászületés, vagy valamilyen formában az "élés" még ha nem is bizonyítható, de olyan nincs, hogy nincsen semmi az élet után (akár közben??)...
este van,feküdj le :))
amúgy meg nem,szerintem nem lehet
nagyon jó a kérdésed.
erre csak annyit írnák hogy az atom körüli vagy proton vagy elektron, most nem keresem vissza. nem állandoak ami annyit tesz hogy itt eltünik ott megjelenik vagy fordítva. ezt tény
párhuzamos univerzumok meg létezhetnek ahol más körülmények közt élsz.
az univerzumok száma végtelen lehet ki indulva a pillangó szárny efekt ből adodoan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!