A gyerekek teljes egészében megéllik a napjukat, emiatt nem unatkoznak, viszont egy napot is hosszúnak éreznek, és emiatt számukra öt év egy örökkévalóság! Gondolj csak bele, mikor megduplázódik a mai életkora, akkor is csak 8 éves lesz :-)
Egy saját emlék: kb 3-4 éves koromban, bátyámtól hallottam valamit, amit nem sokkal később másnak mondtam vissza :-)
Kerdezgessek a 4-evest ezzel kapcsolatban, es nezzenek utana, ellenorizzek, jarjanak utana, hogy mi felel meg a valosagnak. Elofordul, hogy a gyerek emlekszik elozo eletere, naluk ugyanis meeg nyitott a tudatalatti.
2014. jún. 30. 22:41
14/21 anonim válasza:
Én egyszer tök spontán azt mondtam édesanyámnak még kiskoromban, hogy "anya én nagyon szeretlek és téged választottalak, mielőtt megszülettem. ott voltam egy teremben és a sok anyuka közül téged választottalak"
De ez csak kisgyermeki agymenés volt, hogy kedveskedjek anyukámnak. Kisgyerekek mondanak sok mindent, játszanak, szerepekbe élik bele magukat, nem kell komolyan venni
2014. júl. 1. 00:19
15/21 anonim válasza:
Lehet hogy sok pénze lesz nagykorára mert sok tapasztalata van, ez egy jel. Tanuljon jól majd a suliba és adj neki továbbra is szeretetet :)
2014. júl. 1. 06:28
16/21 anonim válasza:
Szerintem nem zagyvaság, amit mond a kisgyerek, mert ő komolyan gondolja, csak mi, felnőttek, tartjuk annak.
.
Ha gyerek "beszélget" babájával: játék/szerepjáték,
ha felnőtt csinálja ugyanezt: elmebaj.
.
Ha a gyerek kijelenti: a "Monster High-ből én vagyok Drakulaura", szerepet játszik,
ha felnőtt kijelenti: "én vagyok Napoleon", nem szerepjáték, hanem tudathasadás.
2014. júl. 1. 08:01
17/21 anonim válasza:
Igen előfordul az ilyen! Hallottam már én is ilyenről hogy ott is egy 4 éves kislány mondta el az előző életeit a szüleinek akik teljesen materiális neveltetésben részesítették a kislányukat de még magukat is.Meglepődtek rajta nagyon de nem egyből dilidokihoz fordultak hanem spirituális emberkéhez akivel megtudták ezt beszélni.A kiscsaj jól van felszínre hozták a dolgokat amiket kellett és egyáltalán nemkeveri bele a mostani dolgába a múltat,csupán emlékszik rá.A szülei azt a felvilágosítást kapták,hogy egyre több ilyen lesz a világunkban mert a tudat szint nagyon fejlődik s akik leszületnek a jelenlegi világba azok már fejlettebbek jóval a szüleiknél.Merdeknek tűnt ez számukra is de találkoztak több hasonló szülővel akik tudják miről van szó.Szóval ha valaki marhaságnak tartja csak nyugodtan miért ne? Attól függetlenül léetzik ilyen s ha kell vagy az élet úgy hozza a legnagyobb materialisták is megtapasztalhatják a tárgyalt témát.
2014. júl. 1. 10:09
18/21 anonim válasza:
Én nyitott vagyok a "természetfeletti" dolgokra, de könyörgöm, miért kell mindenbe belekeverni? Én tisztán emlékszem, hogy mikor 8 évesen öregnek éreztem magam, meg úgy éreztem, hogy már nagyon hosszú ideje éltem, semmi köze nem volt ahhoz, hogy bármilyen előző életemre emlékeznék, csak akkoriban még egy év egy örökkévalóságnak tűnt. Még kisebb koromban már pár nap is.
2014. júl. 1. 11:42
19/21 anonim válasza:
A kislányod nagyon elmebajos. Nem ártana orvos neki.
2014. júl. 1. 18:17
20/21 anonim válasza:
Meg kell kérni, meséljen az életeiről, mi mindent élt át a hosszú élet alatt?Ha értelmes, összefüggő dolgokat mond, amit nem hallhatott másoktól, akkor bizonyíték lehet egy előző életre.Kár lenne azonnal lehurrogni, mert akkor bezárkózik és érdekes információktól fosztjátok meg magatokat.Érdemes lehet akár fel is írni, miket mond(ilyenkor).
Persze lehet valami gyerekes dolog is.Én is például már 5-6 évesen bizonygattam, hogy én már felnőtt vagyok!Mert nem tetszett, ha lekicsinyelnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!