Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha öngyilkos leszek tényleg...

Ha öngyilkos leszek tényleg újjászületek?

Figyelt kérdés
Ti hiszek ebben? Tényleg egy még szarabb életet kapok? Vagy átadom másnak vagy mi történhet? Mit gondoltok erről??

2014. jún. 22. 16:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%

Ejnye-ejnye újjászületettek nem ismeritek a indokolatlan lepontozás szabályait fáj az igazság igaz? ? ;)

Sceptic már régóta ismerem az észjárásukat nem érhet meglepetés.

#9 Újonnan kérdem mégis honnan tudjátok, hogy létezik reinkarnáció, újjászületés honnan veszitek ezeket a sültlenségeket? Ettől érzitek magátokat fontos embernek?

- csigusz smile >_@_// -

2014. jún. 22. 18:55
 12/25 moosenstein ***** válasza:
60%

Reinkarnacio termeszetesen van! Tema lezarva. Nem kell azt bizonyitani... aaaa... minek?? XD

Bizonyitsa mas, hogy nincs!!

2014. jún. 22. 19:19
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#12 Az a helyet, hogy nincs mit bebizonyítani, mert egyszerűen nincs mihez viszonyítani. Nektek kéne bebizonyítani, hogy van reinkarnáció. Az viszont elfogadott bizonyítékokkal alátámasztott tény, hogy az ember csupán egy biológiai robot, mikor meghal egyszerűen távozik az élők sorából magyarán megmondva neki kampec ütött az utolsó órája. Gyakorlatilag a reinkarnáció olyan hiteles, mint a kuglofember, vagy tán még annyira sem. :D
2014. jún. 22. 19:57
 14/25 moosenstein ***** válasza:
65%
13-as van egy olyan sanda sejtesem, hogy nem erzodok ki elegge a valaszombol az ironia ;)
2014. jún. 22. 20:28
 15/25 anonim ***** válasza:
57%
Mindig újjászületsz, de az öngyilkosságért büntetés a jutalom.
2014. jún. 22. 23:16
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

#14 Az iróniát még gyakorolnod kell. :-D

#15 Remélem, ha meghalsz nem fogsz újjászületni megmaradsz halottnak elég volt már belőled őszinte leszek fárasztó vagy és válaszolni sem tudsz.

2014. jún. 23. 08:11
 17/25 anonim ***** válasza:
34%

Alapvető hiányosságok vannak ami álltal könnyű tévedni.

Első lényegi tévedés: A reinkarnáció nem lélek vándorlás.

Reinkarnáció: Újra testet öltés, megtestesülés.

Régi latin szövegekben például angyalok "megjelenését" úgy olvashatjuk, hogy "inkarnaco".

Mit is szolgál a reinkarnáció. A régi vallások, főleg a természeti vallások, Egyiptomi, Mezopotámiai, és a Magyar manikeizmus is úgy tartotta, hogy az embert a sátán zárta fizikai testébe. Innen kiszabadulni csak úgy tud, ha egy tisztulási folyamaton negy át. Ez életünk rövidsége folyamán nem mehet végbe, ám őseink rájöttek és felismerték, hogy utódaik olyan tulajdonságokat hordoznak, amelyek általánosságban az elhúnyt rokonokra volt jellemző.

De mielőtt félreértés esik. Nem a nagypapa él az unokában, hanem a nagypapa IS. Meg az ő szülei és minden őse. Régen ígyhát az emberek úgy gondolták, fontos, hogy életüket tisztán és békében éljék le, mert őseiket úgy tehetik szabaddá és önmagukat is, ha egy életben elérik a hogy is példázzam. A Jézusi tisztaságot, ahol már van feltámadás.

Jézus megmondta, "egyek vagytok én vélem és én egy vagyok az atyával.", "amit a legkisebbel megtettél velem tetted, amit a legkisebbel sem tettél meg, velem nem tetted meg."

Namost ez swm azt jelenti, hogy 1000 lélek lakik egy testben. Egy lélek másolódik minden új születéssel. Így amikor megvilágosodik valaki, akkor azért emlékszik, "előző életeire", mert ősei benne élnek tovább.

Ez a feltámadás is. Amikoron egy ember legyőzi a halált nem csak ő győzi le, hanem benne élő összes elődje. S ha emlékszem tíz ezer év múlva ezen életem minden napjára, ugyan ki mondaná, hogy nen én voltam és vagyok?

2014. jún. 23. 13:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább abban hiszek, hogy fekete csík és se kép se hang, de igazából az sem, mert már nem tudom fölfogni a fekete csíkot sem. Meg mérhetetlen fájdalom a rokonaimnak. Megrökönyödő ismerősök. Egy életre tönkretett család.

Fikció:

Ha van túlvilág, honnan tudjuk, hogy nem éppen azokat a kínokat éled át újra és újra a másvilágon, csak cselekedni nem tudsz már...? Vagy látod, hogy hogyan tetted tönkre mások életét és nem tudsz segíteni sem... :(

Még egy dolog és ez tény: képzeld el, hogy az milyen érzés, ha mondjuk felkötöd magad, már lógsz, vagy már leugrottál és megbánod, de már nem tudsz mit tenni és tudod, hogy meghalsz? Ilyenkor minden másodperc egy örökkévalóság. Borzalmas lehet!

NEM TENNÉM!

2014. jún. 23. 22:53
 19/25 anonim ***** válasza:
27%
#17 Ezt most kinek mondtad magadnak? Még mindig nem kaptunk válasz. Ez megint csak egy újabb mese bizonyítás nélkül, ahogy az előző és az azelőtti válaszod volt. Mostantól relisnek foglak hívni benneteket, mert ti vagytok azok, akik nem válaszolnak, vagy ha mégis valamilyen Magyar népmesével drukkoltok elő, amit már mindenki ismer.
2014. jún. 24. 08:54
 20/25 anonim ***** válasza:

Mindenképp újra leszületsz, de azért 'szar' az életed mert olyan dolgok vannak benne amiket most meg kell h tapasztalj, tehát tanitó tapasztalatok ezek :(

Az öngyilkosok megússzák h ebben az eletben megtapasztaljak az adott dolgot, de ha ujra leszületnek akkor nem úszhatják meg :( akkor abban az életben történik meg aminek meg kellene tortennie .

2014. júl. 1. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!