Karmikus szerelem?
Tavaly nyáron álmodtam egy illetőről, akit soha nem láttam mgé azelőtt. Aztán szeptemberben találkoztunk először. Már ez gyanús volt. Ismerősi szinten maradtunk, nem is vágytam többre egyáltalán, ő se tűnt úgy, hogy többet akarna. Aztán folyamatosan vele álmodtam, méghozzá konkrét szituációkat. Később egy álmom indíttatására elhívtam meginni valamit, és összejöttünk. Ahogy együtt jártunk minden álmom megelevenedett. Amiket a hónapok alatt vele álmodtam pontosan ugyanolyan formában megtörténtek. Pl megálmodtam, hogy melyik szórakozó helyen leszünk, és kik lesznek velünk(akkor nem is ismertem még ezeet az embereke). Minden annyira furcsa volt, mintha ezer éve ismerném, nagyon gyorsan beleszerettem.
Pár napja elhagyott, én mégsem vagyok teljesen a padlón, mert tudom, hogy ez nem ennyi volt. Egyszerűen belül érzem, hogy nem lehet ilyen vége egy ennyire sorsszerű kapcsolatnak. Közbe persze mégis félek, és kivagyok, hogy mivan ha mégis elveszítem..
Nem tudom mit kellene csinálnom, vagy honnan tudhatnám, hogy tényleg valamelyik életünkben egy pár voltunk e.
Nem tudom, hogy el kellene engednem valahogyan, vagy mit tegyek?
ha két ember szerelmes egymásba akkor dolguk van egymással.
Valamit elő kell egymásból hozniuk hogy az a szerelemben feloldódhasson.
Hogy meddig tart , azt nem tudhatod. Lehet hogy az 1. vacsoráig, lehet hogy életetek végéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!