Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem létezik olyan, hogy...

AkitLáttálÁlmodban kérdése:

Nem létezik olyan, hogy szabad akarat?

Figyelt kérdés
Biológiailag,vagyis tudományosan vannak dolgok amik irányítják az ember életét és a döntéseket. A lélek vagy a karma az ami miatt ide születtem? Voltam természet gyógyásznál aki azt mondta nekem, hogy a karma dönti el melyik lélek lesz az anyukám és az apukám. Igaza volt? Ha megszületik valaki akkor előre megvan írva a sorsa, mert a lélek(vagy a karma)úgy döntött? A válaszokat előre is köszönöm.

2014. máj. 8. 16:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

73%os írja:

" Nem hiszek a karmában. Én azt hiszem, hogy a születésünk előtt kiválasztjuk a legfontosabb szereplőket, az alapján, hogy nekünk vagy nekik mit kell tanulniuk az élethelyzetből, ami majd adódik. "

pont ez a karma egésze, ahogy leírtad.

mert ez nem csak egy mondta, hogy megfogalmazzák mi is a karma, inkább egy jó nagy könyvben lehetne összefoglalni, írtak is róla sok mindent, de röviden kb annyi, mint te amit leírtál.

2014. máj. 8. 20:36
 22/23 anonim ***** válasza:

az van meghatározva hogy milyen érzéseket és érzelmeket kell átélned.

Az hogy ezeket hogyan éled át az már a te szabad akaratodon múlik. De ha nagyon ki akarod kerülni őket akkor előbb utóbb nem lesz szabad akaratod hanem kénytelen leszel bele menni.

2014. máj. 8. 22:47
 23/23 anonim ***** válasza:

18-as, akkor sem adtál tökéletes képet. Mert akkor végtelen Univerzumnak kell léteznie, és ha végtelen Univerzum létezik, akkor honnan tudhatjuk, hogy melyikben vagyunk?

Viszont az sem feltétlenül szükséges, hogy az adott Univerzum határozza meg az általunk gondolt számot, hanem mi határozzuk meg a többi Univerzumot, azzal hogy gondolunk egy számra. De ez is csak akkor működik, ha feltételezzük, hogy végtelen Univerzum van, és ezek az Univerzumok attól függnek, hogy egy kis porszem mire gondol egy adott pillanatban. Eléggé valószínűtlen, nem?

2014. máj. 9. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!