Vajon születhet valaki rossz korban?
Figyelt kérdés
Mármint van aki egyszerűen csak úgy gondolja nem tetszik neki ez a kor túl gyorsan fejlődik minden és jobb örülne ha más időben élhetne.De van az a bizonyos érzés hogy "nem ide tartozom.Én szeretem ezt a kort nincs különösebb bajom vele, annál inkább az érzéssel ami néha rám tör amikor azt érzem nem jó időben vagyok.#érzés #Rossz időben élni
2014. ápr. 18. 01:39
11/16 anonim válasza:
Ez csak döntés kérdése, hogy így választasz. Megláthatnád a jót is.
12/16 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem ezt a kort ahova születtem és ha élhetnék más korban,nem tenném!
13/16 Laylah válasza:
Ez van, most itt kell élnünk. Én is szívesebben élnék még keltákkal vagy egyiptomi papokkal, vagy Atlantiszon, de most itt vagyok. Ez van, ezt kell (kellene) szeretni!
14/16 anonim válasza:
Pl. én sok dologra emlékszem, ami 2 éves korom előtt volt. Túl furcsán az 1. éveimre. Úgy érzem, hogy nem ez az 1. életem. A 17-18.században éltem először. Azért választottuk a 21. századot, mert megtetszett a kihívás, persze nem láttuk előre, mikkel jár, így van ez.
15/16 anonim válasza:
Elvileg pont abba a korba születtél, ahol lenned kell. Ha kényelmetlen, az azt jelenti, hogy az a dolgod, hogy kényelmessé tedd magadnak. Ha van sors, az biztos, hogy nem fogja a segged alá tolni a tökéletes életet.
16/16 anonim válasza:
esetleg menj kineziológusoz, az izomteszttel kiteszteli neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!