Ennek oka lehet?

Figyelt kérdés

Régebben kiírtan egy kérdést arról, hogyan tudnék elfelejteni valakit. Akkor azt éreztem, hogy "ennek még nincs vége, ennek nem így van vége". Sokan azt gondolták, hogy buta vagyok, amiért reménykedek. Most, 1 évvel később újra találkozgatunk, és ugyan nem kapcsolat miatt, hanem egészen más okokból, ennek is oka van nemde bár?

Most tartunk ott, hogy igazából nem kapcsolat a célunk. Ha elég kitartóak vagyunk/vagyok, akkor van esély arra, hogy újra együtt leszünk? Úgy értem, ezt lehet egy jelnek venni az univerzumtól vagy egyszerűen ez a normális, hogy kapcsolat után nem múlik el azonnal a másik iránti vonzalom? Csak kíváncsi vagyok volt-e már valaki ilyen szituációban és hogy vigyem végig, amit elterveztem vagy csak éppen éljek a pillanatnak!

Szívesen elolvasom, nektek mi a történetetek, nagyon örülnék neki, ha leírnátok!

19 éves leányzó :)

2014. ápr. 4. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Eddig akárkivel volt bármilyen "komolyabb" kapcsolatom, egyiken se tudtam eddig túltenni magam egészen érzelmileg. Még mindig fáj, pedig van, amelyiknek már több, mint 1,5 éve vége. Egyszerűen nem megy. És egyiket se akarnám újrakezdeni, az egyik exemet meg mára gyűlölöm (hosszú sztori és alapos okkal), de mégis bennem van, hogy egykor vele voltam és boldog. Ennek semmi köze az univerzumhoz csak ahhoz, hogy mennyire kötődsz másokhoz és hogyan leszel - vagy nem leszel - túl rajtuk.
2014. ápr. 6. 17:02
 2/5 anonim válasza:

Szia! én idáig hittem benne, hogy minden okkal törték, és okkal van jelen az életemben mindenki. DE az elmúlt években történtek olyan dolgok melyek rácáfoltak, és ennek a hitemnek köszönhetően kellett csalódnom újra és újra. Szóval röviden azt mondanám, csak a pillanatnak éllj ne agyalj! ne reménykedj!

A történetem röviden: volt egy 4 és fél éves kapcsolatom. Úgy lett vége, hogy én szakítottam, mert a srác nem akarta komolyabbra fűzniesküvő, gyerek) Akkor 26 éves voltam ő 25. Évekbe tellett mire feldogoztam ezt. De tán még a mai napig sem vagyok teljesen túl rajta. Közben nekem lett más, van egy 6 éves fiam.... 2 éve mikor szakítottam a gyerekem apjával felbukkant ez a srác. Próbáltam beszélgetést kezdeményezni vele... de ő arra hivatkozva hogy nem akar akkor kapcsolatot, "le is szerelt". Most új kapcsolatom van. És a sors megint az utamba sodorta. Egy helyen házban laknak a párommal.... de már nem akarok tőle semmit! Neki barátnője van, szóval az csak ürügy volt, hogy nem akar kapcsolatot....

nem a kapcsolatot, hanem engem nem akart már!

E mellett még volt egy kapcsolatom, melyben a srác egy napon született ezzel az említett sráccal... és én ezt is "jel"-nek vettem.... volt is, csak nem jó, hanem rossz jel....

ennyi.

2014. ápr. 10. 12:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Remélem most már boldog vagy :)) Hogy érted, hogy rossz jel?
2014. ápr. 11. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Marha nehéz, de lehet nem kellene azon gondolkodni, hogy az egész kapcsolat valami naaaagy, valami karmikus izé :) Lehet, hogy az egyébként, de a legjobb lenne, sztem, ha sodródnál az eseményekkel.

Amúgy biztos oka van annak, hogy megint jelen vagytok egymás életében!

Sok sikert ^^

2014. ápr. 17. 10:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát én hiszek benne (kell valamiben), de azért köszönöm :)))
2014. ápr. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!