Milyen forrasbol tudhatom meg hogy ki voltam elozo eletemben?
Figyelt kérdés
Erdekelne.2014. márc. 7. 19:49
11/13 anonim válasza:
A 7 es vagyok.
Szerintem a metafizika szemléletünk más...
Én a "lélekre" nem egészen úgy gondolok mint valós szubsztanciára amire ráfoghatom, hogy "ÉN".
Hanem hasonló, bár nem azonos módon, mint a buddhisták tehát ok-okozati összefüggésben. Csinálsz valamit annak van következménye.
Az előző életed volt az oka annak, hogy most itt vagy (okozat).
Ezért gondolom azt, hogy semmi baj nem lehet belőle.
Én is csináltam ilyet és semmi bajom sem lett.
12/13 Enesen89 válasza:
Vmilyen mestertöl.. Az igazi mester nem ker tőled pénzt :) most akkor jönnek az újabb kételkedő válaszok, hogy az is csaló :) de biztosan fogod tudni, hogy nem az. Főleg mikor vmelyik emlekedet latja :) mindent tudni fog rólad.
13/13 anonim válasza:
Csak azért mert érdekel, nincs értelme. vannak emberek, akik hipnózis során vissza tudnak vinni a múltba, sőt még a jövőbe is. Kell lennie oknak. Például valami fóbia, ami nem tudod mitől van, csak úgy van.
Dr. Bruce Goldber : Előző életek, jövendő életek.
Olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!