Vajon ő lehet az ikerlángom?
#1 olyan legesleglelkitárs szerintem.
Mond meg neki szerintem, abból ha vár az ember még jó nem sült ki, cselekedj, az mozgatja a világot :) sok szerencsét
Köszönöm a válaszod! Megpróbálok úgy cselekedni, hogy a lehető legjobban sikerüljön a dolog. De ha nem, akkor azt is el kell fogadnom, mert mindennek úgy kell történnie, ahogy megtörténik.... :)
De szomorú leszek, ha elveszítem.
Szerintem 2 hét után azért még ne vallj szerelmet, ijesztő tud lenni. Tartsátok a kapcsolatot továbbra is, beszélgessetek, aztán majd alakul, aminek alakulnia kell :-) Hátha hamarosan feldobja, hogy találkozzatok :-)
Azt sajnos nem tudom, hogy ő-e az ikerlángod, mert ilyesmiről még soha az életben nem hallottam.
áhh szinte lehetetlen a keletkezéskori párt megtalálni.
de összecsengő párt nagyon is lehet :)
Aki nem tudja, hogy mi az, az miért jár ilyen kategóriába?
Az ikerláng alatt arra gondolunk, hogy minden léleknek van egy duálpárja, ami azt jelenti, hogy egy másik ember a tökéletes párod. Mindenben passzoltok, tökéletes harmónia kíséri a kapcsolatotokat.
Viszont annak az esélye, hogy valaki megtalálja a párját, nagyon minimális és sokszor az is előfordulhat, hogy azonos neműek...
Szerintem nálad is kérdező az lehet a helyzet, hogy (ha hiszel benne) már előző életetekben is ismertétek egymást és azért érzed most is így, hogy hihetetlenül megérted és szinte már-már ismered őt.
Tapasztalatom nincs, a jó tanácsom pedig annyi, hogy ez nem hétköznapi érzés, ezért mindenképpen megpróbálnék vele találkozni valahogy és szorosabbra fűzni a kapcsolatot. 200 km nem is olyan sok már a mai világban. :)
# 7:
Miért is?
Talán azért mert hasznos tanácsokat szoktam osztogatni? Nem feltétlenül ebben a kategóriában, mert túlnyomórészt itt is materialista nyikhajok osztogatják az észt, ahelyett, hogy mindenki a saját portáján segédkezne.
Látom, hogy le lettem pontozva, de leszärom. A hindu vallás szerint például úgy van, ahogy írtam. A lelkek párban születnek le és a pároddal vagy képes a legnagyobb harmóniában élni. A hindu vallás szerint létezik reinkarnáció és karma is (ahogy ez a kategória neve is)... úgyhogy szerintem nem én járok rossz helyen.
Ezoterikus szemszögből szólt a kérdés, ezoterikus szemszögből válaszoltam. Ha a szerelem és szex kategóriában lennénk ott mást írtam volna és szóba se kerültek volna a fenti szavak, fogalmak.
Ja és köszi a degradáló megjegyzésedet. :3 Te is kapsz egy kis lepontozást, ha nem haragszol.
# 7 Ez oda-vissza működik :D
Tőlem játszhatjuk, de csak te veszítesz vele, mert én sz.ar.ok a százalékra a nevem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!