Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » White Eagle Lodge - Fehér Sas...

White Eagle Lodge - Fehér Sas Páholy --> Ki mit gondol róluk és a tanításaikról?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 17:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
bla-bla
2013. szept. 26. 18:08
 22/34 openyoureye ***** válasza:
41%
Na megvan az a vita leírás? Mert így úgy tűnik csak a levegőbe beszéltél...
2013. szept. 27. 02:23
 23/34 anonim ***** válasza:
Kreténke, keresgélj egyedül! A tényt igazoltam, szöveget úgy látom kitöröltette mert gyáva. Nem látod be mert sötét vagy. ;)
2013. szept. 27. 03:27
 24/34 openyoureye ***** válasza:
41%

Kretén az aki mondja. Az lett beígérve, meg lesz keresve és ki lesz ide téve. Talán elgurult a gyógyszered?

"Szerintem töröltette a vitát is. Ha megtalálom berakom a linkeket."

A stílusod sokat elárul rólad... :(

2013. szept. 27. 05:59
 25/34 anonim ***** válasza:

Az elején már egyértelmű a nem garantált siker:

Szerintem töröltette a vitát is. Ha megtalálom berakom a linkeket.

A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.

# 16/24 Időpont tegnapelőtt 09:43

A google-t pedig ismeritek. Legyetek nálam ügyesebbek.

2013. szept. 27. 09:51
 26/34 openyoureye ***** válasza:
57%
Ahha, vergődni azt tudsz, de mikor bizonyítani kell akkor keresd meg magadnak, mi? Gyökér.
2013. okt. 11. 04:46
 27/34 anonim ***** válasza:

A vitát és megfutamodást bizonyítottam, ezt a vita szervezői oldalán elismerik. Kérdezzétek meg a mestert vagy a szkeptikusokat. Amit állítottam bizonyítottam, a vádakat cáfoltam.

Gyengék vagytok ezok. :)

2013. okt. 11. 11:51
 28/34 openyoureye ***** válasza:

Nem barátom, nem vagyunk gyengék. A bizonyításod harmat gyenge lábakon áll. Először is nem derült ki miért lépett vissza. A debilnek sem magyarázod el 200x ha valamit nem ért. Ha egyszer nem érti, nem érti. Nem lehet mit tenni. Valszeg ebben az esetben is ez történt. Az értetlenkedést nem igazán lehet tolerálni hosszú távon meg főleg! Az nem tudományos érvelés, ha ugyan azt hajtogatom folyamatosan.

Egyre kisebb a táborotok, nem véletlenül. Előbb vagy utóbb mindenkinek sikerül felfognia azt amit Balogh Bála már évek óta ismételget. Ő próbálkozik. Tudja hogy debilek vagytok és mégis. Akár 201x is. :) Nem lenézni kell az ilyen embert hanem megbecsülni.

2013. okt. 20. 05:04
 29/34 anonim ***** válasza:
Tagadás helyett kérdezd meg tőle vagy a harmonettől. .D
2013. okt. 20. 06:56
 30/34 anonim ***** válasza:
(a halál a barátod, nem én ;)
2013. okt. 20. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!