Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » White Eagle Lodge - Fehér Sas...

White Eagle Lodge - Fehér Sas Páholy --> Ki mit gondol róluk és a tanításaikról?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 17:47
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
ez valami új együttes?
2013. szept. 21. 17:59
 2/34 A kérdező kommentje:
Neem, régi tanításokon alapuló misztériumiskola.
2013. szept. 21. 18:06
 3/34 anonim ***** válasza:
74%

Bakaphatják a gyíkomat !

"Páholy"

Ez már rosszúl kezdődik -.-

2013. szept. 21. 19:24
 4/34 A kérdező kommentje:
Uff, előző válaszoló, csak 19%-od van? Ez nagyon kevés, 50 körüli volt eddig a legkevesebb amivel találkoztam. Na mindegy, csak azt akartam neked mondani, hogy az idők folyamán több páholy is volt, mármint a középkorban, a nevet gondolom onnan vették.
2013. szept. 22. 02:15
 5/34 anonim ***** válasza:
74%
"indián" mester és balogh béla elmebeteg
2013. szept. 22. 02:47
 6/34 futar48 válasza:
51%

Minden ami a fejlődésedet szolgálja az jó. Ha úgy érzed, hogy neked szól és tanulsz belőle, akkor nemhiába vetted a kezedbe. Minél több hasonló írást olvasol, annál szélesebb lesz a látóköröd, jobban megismerheted magadat.

A buta, primitív hozzászólásokkal ne törődj! Ők tényleg szegények és csak sajnálni lehet, mint anya (atya) a hülye gyerekét.

2013. szept. 22. 18:40
 7/34 openyoureye ***** válasza:
56%

Balogh Béla nagy koponya, sőt mindemellett mérnök is. És te ugyan ki vagy? Mekis kiszolgáló, vagy postás bácsi? Hogy oda ne rohanjak. Már csak a hozzászólásodból is kitűnik az értelmi szinted. Beböfögsz ide valamit ami épp az említett személyekkel kapcsolatban eszedbe jut, de hogy érveket, vagy csak magyarázatot adnál arra mire fel ez a hangnem, ahhoz már 8 általános kell, ami nem valószínű hogy neked megvan. Egyébként attól, hogy valamit nem értesz még nem biztos hogy hülyeség. Csak a korlátoltságodból adódóan nem vagy képes felfogni amiről ő beszél(jelen esetben Balogh Béla).

És hogy a kérdéshez is hozzászóljak: Nem igazán olavastam még róluk. Én is csak Balogh Bélával kapcsolatban hallottam felőlük, ugyanis ő tőlük tanult. Mivel az említett személy nagy rajongója vagyok valszeg a páholy tanításai sem állnak messze tőlem.

2013. szept. 23. 06:27
 8/34 anonim ***** válasza:
74%

Diplomás vagyok, szkeptikus vagyok. Több könyvbe társszerzőként írtam.

Béla elmenekült a vita elől, pedig önként próbálta ki velünk. Ennyit a postásról. :D

2013. szept. 23. 10:24
 9/34 openyoureye ***** válasza:
49%
Igen, én meg Amerika elnöke, mindemellett, a F.E.D. résztulajdonosa, és rengeteg könyv szerzője. Érted? Nem társszerző. Na és ilyenkor mi van, kamugép? Honnan is menekült el, milyen vita elől? Csak hogy pontosak legyünk. Kíváncsivá tettél. Mert az írásaid alapján 13 tól nem lehetsz több...
2013. szept. 23. 13:13
 10/34 anonim ***** válasza:
47%

Hiába kamuzol, ettől még nem lesz igaz amit írsz. :) Engem meg ezzel nem tudsz megbántani. Leégettük a vén csalót!

Ez volt az:

Két férfi, egy eset: Balogh Béla alul marad?

2011. október 19. 07:56

Betűméret:növel csökkent Küldd el! Nyomtatás

Könyvjelző

iwiw

Címkék: Balogh Béla, Holisztika, Homeopátia, Hraskó Gábor, Két férfi, egy eset, Párbaj, Szkeptikus, Vita

A homeopátia témájában indított disputában Balogh Béla és a holisztikus gondolkodók voltak többen, ám az evolúcióról főleg a szkeptikusok beszélgetnek új rovatunkban.

h i r d e t é s A cikk a hirdetés után folytatódik tovább

Szeretnél személyes horoszkópot?

A HarmoNet új rovatot indított, „Két férfi egy eset” címmel, melyben két férfi indít egy vitát minden héten, egy adott témában. A két férfi nem más, mint két tudós: Balogh Béla, a népszerű ezoterikus író és a számos médiaszerepléséből ismertté vált „fő szkeptikus”, Hraskó Gábor. A mérnök és a biológus, az akadémikus eszmék és a holisztikus, egyetemes világrend elkötelezett hívei.

A HarmoNeten harmóniát teremtünk. Ezért van lehetőség arra, hogy a két eszme ezen a platformon álljon egymás mellett. A tudomány határterületeit vizsgáljuk meg, s míg Hraskó az akadémikus, tudományos világ nézeteit védelmezi, úgy Balogh megpróbálja a határokat megnyitni a tudományos, ugyanakkor a jelenlegi skolisztikus elveket mégis kitágító irányok felé.

- Szükséges, hogy az embereket arra sarkalljuk, hogy gondolkodjanak el a dolgokon – mondja a két tudós, ebben a tézisben kivételesen nagy egyetértést tanúsítva. – Nem célunk, hogy bármelyikünk is megváltoztassa álláspontját, vagy erre kérje a másikat. Azt szeretnénk, ha a gondolataink elindítanák másokban is a kérdések sorozatát, s így közösen át lehet majd gondolni mindkét szemszögből azokat a témákat, amelyeket hétről hétre felvetünk.

A népszerű témakört, a homeopátiát, mint az orvostudomány határterületét választották első hétre a tudósok, melyben Balogh Béla „lájkjainak” száma lesöpörte Hrasko Gáborék érveit. A második hét témája, az Evolúció, azonban úgy fest, kevésbé mozdította meg az ezoterikus gondolkodókat. A HarmoNet új rovatában minden héten újabb és újabb témát járnak körül olvasóikkal együtt.

- Másként vitázik egy nő és egy férfi. Másként egy tudós és egy laikus. És minden álláspont önmagában értékes, érdekes és ugyanakkor tanulságos is – mondja a HarmoNet főszerkesztője, Kolontár Elvira. – A heti téma kétségtelenül megosztó, ám büszkén látjuk, hogy olvasóink intelligens, vitaképes emberek. Talán ritka a mai online kommunikációban, de mi akár kiírhatjuk azt is, hogy „trollmentes övezet”.

A Harmonet oldalán hétről hétre jelentkező új rovat, a „Két férfi, egy eset” azokat a gondolkodó és gondolatait szívesen megosztó embereket várja, akik örömmel néznek a tudományos kutatások és a spirituális tézisek világába és igyekeznek megtalálni a közös halmazt.

A rovatot olvasóink megtalálják minden nap a HarmoNet főoldalának alján, vagy tegyék a kedvencek közé ezt: [link]

2013. szept. 23. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!