White Eagle Lodge - Fehér Sas Páholy --> Ki mit gondol róluk és a tanításaikról?
Bakaphatják a gyíkomat !
"Páholy"
Ez már rosszúl kezdődik -.-
Minden ami a fejlődésedet szolgálja az jó. Ha úgy érzed, hogy neked szól és tanulsz belőle, akkor nemhiába vetted a kezedbe. Minél több hasonló írást olvasol, annál szélesebb lesz a látóköröd, jobban megismerheted magadat.
A buta, primitív hozzászólásokkal ne törődj! Ők tényleg szegények és csak sajnálni lehet, mint anya (atya) a hülye gyerekét.
Balogh Béla nagy koponya, sőt mindemellett mérnök is. És te ugyan ki vagy? Mekis kiszolgáló, vagy postás bácsi? Hogy oda ne rohanjak. Már csak a hozzászólásodból is kitűnik az értelmi szinted. Beböfögsz ide valamit ami épp az említett személyekkel kapcsolatban eszedbe jut, de hogy érveket, vagy csak magyarázatot adnál arra mire fel ez a hangnem, ahhoz már 8 általános kell, ami nem valószínű hogy neked megvan. Egyébként attól, hogy valamit nem értesz még nem biztos hogy hülyeség. Csak a korlátoltságodból adódóan nem vagy képes felfogni amiről ő beszél(jelen esetben Balogh Béla).
És hogy a kérdéshez is hozzászóljak: Nem igazán olavastam még róluk. Én is csak Balogh Bélával kapcsolatban hallottam felőlük, ugyanis ő tőlük tanult. Mivel az említett személy nagy rajongója vagyok valszeg a páholy tanításai sem állnak messze tőlem.
Diplomás vagyok, szkeptikus vagyok. Több könyvbe társszerzőként írtam.
Béla elmenekült a vita elől, pedig önként próbálta ki velünk. Ennyit a postásról. :D
Hiába kamuzol, ettől még nem lesz igaz amit írsz. :) Engem meg ezzel nem tudsz megbántani. Leégettük a vén csalót!
Ez volt az:
Két férfi, egy eset: Balogh Béla alul marad?
2011. október 19. 07:56
Betűméret:növel csökkent Küldd el! Nyomtatás
Könyvjelző
iwiw
Címkék: Balogh Béla, Holisztika, Homeopátia, Hraskó Gábor, Két férfi, egy eset, Párbaj, Szkeptikus, Vita
A homeopátia témájában indított disputában Balogh Béla és a holisztikus gondolkodók voltak többen, ám az evolúcióról főleg a szkeptikusok beszélgetnek új rovatunkban.
h i r d e t é s A cikk a hirdetés után folytatódik tovább
Szeretnél személyes horoszkópot?
A HarmoNet új rovatot indított, „Két férfi egy eset” címmel, melyben két férfi indít egy vitát minden héten, egy adott témában. A két férfi nem más, mint két tudós: Balogh Béla, a népszerű ezoterikus író és a számos médiaszerepléséből ismertté vált „fő szkeptikus”, Hraskó Gábor. A mérnök és a biológus, az akadémikus eszmék és a holisztikus, egyetemes világrend elkötelezett hívei.
A HarmoNeten harmóniát teremtünk. Ezért van lehetőség arra, hogy a két eszme ezen a platformon álljon egymás mellett. A tudomány határterületeit vizsgáljuk meg, s míg Hraskó az akadémikus, tudományos világ nézeteit védelmezi, úgy Balogh megpróbálja a határokat megnyitni a tudományos, ugyanakkor a jelenlegi skolisztikus elveket mégis kitágító irányok felé.
- Szükséges, hogy az embereket arra sarkalljuk, hogy gondolkodjanak el a dolgokon – mondja a két tudós, ebben a tézisben kivételesen nagy egyetértést tanúsítva. – Nem célunk, hogy bármelyikünk is megváltoztassa álláspontját, vagy erre kérje a másikat. Azt szeretnénk, ha a gondolataink elindítanák másokban is a kérdések sorozatát, s így közösen át lehet majd gondolni mindkét szemszögből azokat a témákat, amelyeket hétről hétre felvetünk.
A népszerű témakört, a homeopátiát, mint az orvostudomány határterületét választották első hétre a tudósok, melyben Balogh Béla „lájkjainak” száma lesöpörte Hrasko Gáborék érveit. A második hét témája, az Evolúció, azonban úgy fest, kevésbé mozdította meg az ezoterikus gondolkodókat. A HarmoNet új rovatában minden héten újabb és újabb témát járnak körül olvasóikkal együtt.
- Másként vitázik egy nő és egy férfi. Másként egy tudós és egy laikus. És minden álláspont önmagában értékes, érdekes és ugyanakkor tanulságos is – mondja a HarmoNet főszerkesztője, Kolontár Elvira. – A heti téma kétségtelenül megosztó, ám büszkén látjuk, hogy olvasóink intelligens, vitaképes emberek. Talán ritka a mai online kommunikációban, de mi akár kiírhatjuk azt is, hogy „trollmentes övezet”.
A Harmonet oldalán hétről hétre jelentkező új rovat, a „Két férfi, egy eset” azokat a gondolkodó és gondolatait szívesen megosztó embereket várja, akik örömmel néznek a tudományos kutatások és a spirituális tézisek világába és igyekeznek megtalálni a közös halmazt.
A rovatot olvasóink megtalálják minden nap a HarmoNet főoldalának alján, vagy tegyék a kedvencek közé ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!