Igaz lehet amit olvastam?
Nem vagyok szakértő, de utánaolvastam, mert az ilyesmi engem is érdekel. És amúgy igen, konyhanyelven ez történik.
Ha érdekel a reinkarnáció ajánlom ezt a könyvet:
amit írtál az bizony igaz.
pszichológusok vagy pszicháterek végeznek regressziós hipnózist is, amikben néha előjönnek előző életbeli emlékek.
Szerintem ez ennél komplikáltabb, az idő miatt.
Lehet, hogy a lélek úgy érzi, eltölt x időt a mennyországban, túlvilágon, vagy ami odaát van, de annak semmi köze a mi időnkhöz, teljesen más dimenzió vagy tudomisén, ezért a lélek a halál után a mi időnkhöz képest "rögtön" újjászülethet.
Persze ez csak teória.
Én nem igazán hiszek az ilyenekbe. Miért? Mert számomra a kész tények a lényegesek, amit az emberek találtak ki, az nem tény. Mivel bizonyítják, hogy létezik a Mennyország? Mivel bizonyítják Isten létezését? Ha megkérdezel egy hívő embert, gyakorlatilag teljesen lehetetlen, hogy elfogadható, bizonyítható magyarázatot adjon a kérdésre.
Nyilván tanultad ötödik osztályban történelemből, hogy az ősember miért hitt az istenekben! Azért, mert nem tudta, hogy a körülötte történő dolgokat tulajdonképpen mi okozza. Számára elképzelhetetlen volt, miért változnak a nappalok éjszakákká, miért támad vihar. Most, hogy már tudjuk, ezeket mi okozza, nincs szükségünk arra, hogy mindenféle ostobaságokat hitessünk el magunkkal!
Elképzelésem az élet utáni dolgokról? Van! Úgy gondolom, az ember bizonyos ideig él. Mondhatjuk úgy is "kap" egy életet, amit ki kell használnia. Ha nem vigyáz rá, könnyen elvesztheti, ha azonban próbálja óvni, sokáig az övé marad. De egyszer vége, hiszen semmi sem örök.
Halála után az ember a földbe kerül, eggyé válik a földdel. Testéből por lesz (humusz), és ebből a porból majd táplálkozik egy növény, amely az ember nyomán születik világra. Ilyen szempontból tulajdonképpen "újjászületünk" vagy legalábbis egy másik élet kezdetét segítjük a halálunkkal.
Igaz amirõl olvastál, csak egy kis kiegészítésre szorul: Valójában nem is a mennyországba, de nem is a pokolba kerülnek. Van egy köztes állapot ahova a lelkek visszatérnek megpihenni, elemzik a leélt életüket majd pedig attól függõen, hogy mennyire fejlett a lélek, valaki megtervezheti az elkövetkezendõ életét valaki pedig nem. Pont most olvastam el errõl egy könyvet és még 2 hátra van, vagyis másfél mert a másodikat is elkezdtem már. Sorrendben ezeket ajánlom:
1, Hányszor születik egy ember:
Ez nem megy bele komolyabban a reinkarnációba, érthetõbb, sok ismétléssel, hisz az analitikus a páciensei reakcióit írja le.
2,Halál és élet között:
Ebbe csak beleolvastam, mielõtt megvettem, de szinte olvastatja magát, annyira érdekes.
3,Létköz:
Ennek a felénél tartok és olyan tömény és gazdag információval van tele, hogy valszeg még egyszer neki kell ugranom, hogy mindent rendesen megértsek. Nagyon nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom!
Ha ilyen és ehhez hasonló olvasmányok érdekelnek, már jó úton haladsz. Ha meg is érted õket, akkor az még jobb. Sok olyan könyv lett kiadva ami az elõzõ életekkel foglakozik. Viszon olyan kevés ami nem az okozattal( azaz az inkarnációkkal) hanem az okokkal foglalkozik, magyarul azzal, hogy miért is kell ismételten leszületnünk és újabb életet élnünk. Ezek a könyvek ezen kérdések megválaszolásával foglalkoznak és világítanak rá a karmikus egyensúly lényegére. Megértésével az életed sokkal átláthatóbb lesz és sok dolog melyeket eddig csak furcsán szemléltél, kitisztulva új értelmet nyernek. A sokszor emlegetett, már ronygyosra kérdezett: mért van annyi szenvedés a földön, vagy miért történik velem annyi rosz dolog, miért nincs igazság a földön, hogy lehet egyik ember gazdagabb és szemét míg a másik odaadó és földönfutó? stb... Ezt magadévá téve nem csak jobb emberré válsz majd hanem az inkanációk számát is jócskán leredukálhatod.
Sok sikert kívánok a tanuláshoz!! ;)
Legyen szép napod!
Uccsó válasz a tuti. Benne van a lényeg.
Miféle ,,szakértővel" beszéltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!