Materialisták, ehhez mit szóltok? : Újabb bizonyíték a reinkarnációra: svédül kezdett beszélni ébredés után egy amerikai férfi (BBC videoval)
Egy amnézia után egy amerikai férfi elfelejtette anyanyelvét és helyette előző életében beszélt svéd nyelven képes csak beszélni, úgy hogy ebben az életében SOHA nem tanult svédül.
Elképesztő !
"Íme láthatjátok materialisták, hogy VAN reinkarnáció"
Ömmm... én nem látom. A négyes pontosan elmagyarázta.
Te, kérdező, pedig jól bevetted az elferdített sztorit...
Ti ostoba hívők mind ilyenek vagytok. :D
A kérdező kommentje:
Nem tudott svédül ! De emlékszik rá. Honnan ? Előző életéből
EMBER!!! Ő svéd. A svédek tudnak svédül. Te erről még nem hallottál? Az angolt felejtette el, de azt is ebből az életéből.
Ebből látszik, hogy már semminek sem hihetünk, amit a neten írnak. Persze nem erre a cikkre értettem, mert ez felháborítóan nagy baromság :D
Hanem másra. Én szinte csak kamuhírrel találkoztam a neten, kivéve a tudományos oldalakat. De ezek, ahol mindenféle ömlesztett marhaság fent van, egyáltalán nem hihetünk. A kérdező meg direkt csinálta hiszen egyik előző válaszában ő maga is mondta, hogy egy kicsit tudott Svédül. Aztán meg hirtelen tagadta. Vagy az is lehet, hogy a kedves kérdező az amnéziás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!