Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hihetetlen tőrténet, ez...

Hihetetlen tőrténet, ez bizonyítja, hogy hiányzik a középkor egy része?

Figyelt kérdés

Nem rég összegeztem magamban, hogy melyik tőrténelmi korban mit cselekedtem, mivel foglalkoztam, milyen életem volt, hogy ráébredjek jelenlegi hibáimra és képet kapjak, merre fogok inkarnálódni következő életeimben. El kell mondjam, hogy elég furcsa dolgokra jöttem rá, azonban közben egy hihetetlen dologra ébredtem rá.

Egy tőrténelmi korból teljesen hiányoznak ismereteim, inkarnációim. Nincsen róla semmilyen érzelmi aspektusom sem. Tudnillik minden tőrténelmi kor gyermekkorban, még mielőtt iskolában tanultuk volna egy érzelmi lenyomat van bennünk, annak függvényében, hogy az akkori inkarnációnkban sikeres életünk volt vagy csupán szenvedtünk. Bennem semmi ilyen érzelmi lenyomat sincsen a koraközépkorból. Sőt ! Rá kellett ébrednem, hogy egyetlen életem sem volt amiben akkor éltem volna.

Véletlen lenne ? Nem hiszem ! Minden tőrténelmi korról van emlék,érzelmi lenyomatom és emlékszem életeimre, mindegyikbe leszülettem előtte és utána is, pusztán a kora középkor 300 éve hiányzik számomra. Utánanéztem és már mások is rájöttek erre. Ugyanis 300 évet, pont azt az Én hiányzó korszakomat a koraközékort betoldották a tőrténelembe [link]

Bár a tőrténészek ezt nem akarták elismerni, mert akkor hiteltelenné tennék az egész foglalkozásukat és nem lenne mit tanítani, de szakemberek megvizsgálták és igazolták. Semmilyen lelet sincs abból a korból, sem síremlék, sem vármaradvány. Hihetetlen. mit gondolsz?

2013. aug. 20. 15:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"mondjad már meg nekem,hogy mi a jó franc történt mondjuk az észak európai területekkel a te állításod szerint."

Ezt Illig kifejti, akkoriban nem ott éltem, ezért nem tudom.

"De még oldalakon át tudnám írni a bizonyítékokat,csak az a baj,hogy neked az alap szintű történelemtudásod nincs meg (nem érettségi tárgy?) "

Ezt az elméletet azóta többen igazolták, csak a tőrténészek tagadják. Vajon miért pont csak ők ? Rájössz ?

Szeritem hallgasd végig ezeket és rájössz, hogy okosabb maradtál volna, ha csendben maradsz.

http://www.youtube.com/watch?v=66ZD8G6r9nI

http://www.youtube.com/watch?v=-qZl812tfho

http://www.youtube.com/watch?v=aBljj41VCi4

""Van emlékem többszázer évvel ezelőttről és más világokból is." Ezt te el is hiszed, vagy csak másokat nézel ennyire idiótának?

Ugye nagy az Isten állatkertje..."

Miért ne emlékezhetnék rá ? Azért, mert te nem álsz olyan szinten, hogy ezeket felidézd még nem kell másokat is hülyének nézni. Megtőrtének valaha, annak az emléke bennünk van, csak felidézni nehéz, azonban ha rájön az ember hogyan csinálja, már könnyen emlékszik régi fontos eseményekre is. Azt hiszed csak a földön van élet? Máshol nincsen ? Csak mi vagyunk a világ közepe?

"Tessék, egy is sgítség, hogy magad is rájöjj, miért hülyeség.

Egyébként meg persze, azért nem létezett az a kor, mert te nem emlékszel rá"

Amit linkeltél egy szóra sem érdemes gagyi oldal, i.q lightos fogalmazással megírva. Bármely 10-en éves összedob egy ilyet. Azt hiszed, mert leleplezés az oldal neve attól igaz lesz ? :D

"DE. Főként, hogy a reinkarnációnak nincsenek elegendő bizonyítékai"

Elvileg vannak számtalan bizonyítékok a reinkarnációra, de ha nem lennének, nem számítanak, hiszen Én átéltem ezeket a dolgokat és emlékszek rájuk. Ma is a mindennapjaimban élnek ezek az emléknyomok, a karmámban állandóan követnek.

"Nagyon találó, és tökéletesen jellemez néhány ezóst."

Az a baj, hogy ez egy ostobaság ! Azért mert te vagy más, nem emlékszik előző életeire, még nem jelenti azt hogy butaság. Miért csak ez az életed lenne ?

Jó lenne értelmes válaszokat olvasni

2014. okt. 14. 19:44
 22/26 anonim ***** válasza:
2014. okt. 14. 21:55
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia! A kerdesedre sajn nem tudom a valaszt, de par dolog erdekelne!

1. "Tudnillik minden tőrténelmi kor gyermekkorban, még mielőtt iskolában tanultuk volna egy érzelmi lenyomat van bennünk, annak függvényében, hogy az akkori inkarnációnkban sikeres életünk volt vagy csupán szenvedtünk."

Amikor iskolaban az adott kort tanultad, hogyan erezted magad, milyen hatassal volt erre az, h abban a korban eltel? Milyen hatasu volt az egykori sikeres es szenvedesekkel teli eleted?

(Azert kerdezem, mert en az okori görögöket feltünöen nehezen tanultam, a görög nevekkel is teljes kaosz, minden mas sokkal jobb volt, es erdekelne, ez hogy kapcsolodik esetleges akkori eletemhez.)

2. "Megtőrtének valaha, annak az emléke bennünk van, csak felidézni nehéz, azonban ha rájön az ember hogyan csinálja, már könnyen emlékszik régi fontos eseményekre is."

Hogyan jöttel ra a visszaemlekezes technikajara? Hogy kell csinalni azt, h tudatosan, raadasul könnyeden visszaemlekezni elmult eleteidre?? (Nekem par dolog, eletreszlet ugrott be eddigi több evtizedes eletemben, de mind spontan es almomban, tehat nem tudatosan. Ugy gondolom, nemhiaba a titok fatylaval a szemünk elött születtünk ide, ezert nem is egeszen ertem ezt...)

Bocs az Offert es köszi elöre is!

2014. okt. 14. 22:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Utanaolvastam, es tovabbra sem tudom, h tenyleg volt-e 297 kitalalt ev, de az ervek eleg hihetöek... Es egy erdekesseg felmerült bennem. (Öszinten szolva most hallottam ezt elöször, mindjart utana is neztem a wikin.) Egykori töritanarunk mar a szocializmusban is, halkan, de utalgatott az igazsagra a rendszerrel kapcsolatban. Konkretan emlekszem arra is, h a honfoglalas idöpontjahoz hozzamondta (egy legyintest kepzelj hozza, mint amikor a "tiltott" dolgokat mondta), hogy "vagy inkabb elöbb par szaz evvel". Most latom viszont, h Heribert Illig müvei joval kesöbbiek, "A kitalalt közepkor" magyar kiadasa 1998-ban törtent, es a csak anyanyelven beszelö töritanarunk akkor mar meg is halt, akkor vajon honnan tudta ezt??

Az, h arra az idöre nem Volt Földre születesed, ez önmagaban sztem nem bizonyitja. A Lelkünk utjai szerint valtozo idöszak lehet a leszületesek között, es van, aki hosszabb ideig nem inkarnalodik, miert ne lehetne ez pont abban a 300 evben... legalabbis, jelenlegi szintemen igy gondolom...

elözö

2014. okt. 14. 23:16
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hiszek neked! Na nem vakon, mondjuk félvakon, mert néhány előző életemre én is visszaemlékszem, de sajnos abból az időszakból nem tudok hírrel szolgálni.

Viszont úgy tudom i.u. 400-ban írták a Bibliát. Hogy a p.-ba lehet 300 évet átugrani? Időugrás? Térgörbítés? Ebben nem vagyok otthon.

Te mit gondolsz erről?

Jaj, tudsz évszámot írni pontosan -tól,-ig? Mert akkor megpróbálnám a regressziós meditációt azokban az években.

Köszi.

2014. okt. 15. 04:06
 26/26 anonim ***** válasza:

elözönek 614–911

(Google-ba beirva ra sem kell klikkelni es ott van az evszam)

23.

2014. okt. 15. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!