Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hihetetlen tőrténet, ez...

Hihetetlen tőrténet, ez bizonyítja, hogy hiányzik a középkor egy része?

Figyelt kérdés

Nem rég összegeztem magamban, hogy melyik tőrténelmi korban mit cselekedtem, mivel foglalkoztam, milyen életem volt, hogy ráébredjek jelenlegi hibáimra és képet kapjak, merre fogok inkarnálódni következő életeimben. El kell mondjam, hogy elég furcsa dolgokra jöttem rá, azonban közben egy hihetetlen dologra ébredtem rá.

Egy tőrténelmi korból teljesen hiányoznak ismereteim, inkarnációim. Nincsen róla semmilyen érzelmi aspektusom sem. Tudnillik minden tőrténelmi kor gyermekkorban, még mielőtt iskolában tanultuk volna egy érzelmi lenyomat van bennünk, annak függvényében, hogy az akkori inkarnációnkban sikeres életünk volt vagy csupán szenvedtünk. Bennem semmi ilyen érzelmi lenyomat sincsen a koraközépkorból. Sőt ! Rá kellett ébrednem, hogy egyetlen életem sem volt amiben akkor éltem volna.

Véletlen lenne ? Nem hiszem ! Minden tőrténelmi korról van emlék,érzelmi lenyomatom és emlékszem életeimre, mindegyikbe leszülettem előtte és utána is, pusztán a kora középkor 300 éve hiányzik számomra. Utánanéztem és már mások is rájöttek erre. Ugyanis 300 évet, pont azt az Én hiányzó korszakomat a koraközékort betoldották a tőrténelembe [link]

Bár a tőrténészek ezt nem akarták elismerni, mert akkor hiteltelenné tennék az egész foglalkozásukat és nem lenne mit tanítani, de szakemberek megvizsgálták és igazolták. Semmilyen lelet sincs abból a korból, sem síremlék, sem vármaradvány. Hihetetlen. mit gondolsz?

2013. aug. 20. 15:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Van emlékem többszázer évvel ezelőttről és más világokból is. Sőt, az egész tanult történelmet lefedő emlékeim vannak, de a koraközépkorból akkor sincsenek semmi sem.

Szerintem, nem kellene olyan összeesküvéselméletet kitalálni hogy az eső elmosta, amikor pl a nagy piramis évezredek óta áll és mégsem mosta el az eső és korábbi ókori romokat sem mosott el eső, csak pont a koraközépkoriakat ? :-D

2013. aug. 26. 17:33
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

Látom nem nagyon érted a világ működését kérdező.

A nyugat római birodalom bukásával a legtöbb könyvtár,kultúrát ápoló intézmény megbukott.

Aztán jöttek a barbár hordák (germánok,gallok,vikingek,góthok,avarok,vandálok) és szépen hagytuk elveszni a városokat,csupán az erődítményeket,utakat,és csatornákat hagyták meg,amik kellettek a további élethez.Ezért van az hogy a rómaiaktól lényegében csak ezek maradtak fenn.

Aztán ha ez nem lenne elég,akkor jött a kedves kis fekete halál,azaz a pestis.Több hullámban pusztított Európában és főleg csak a tenger menti területeken.És nahát!Róma legnagyobb kulturális intézményei a mediterrániumban voltak.

Szóval foglaljuk csak össze:

-megbukik az eddigi kultúrát és írást ápoló birodalom

-helyét átveszik barbár hordák,akik a földeken kívül nem igazán mást műveltek.

-írásaik a vésett fán kívül sehol nem öröklődnek meg,tehát múlandóak voltak.

-több hullámban pestis söpör végig európán,és több millió halottat szed,ami az akkori népességnél is jelentős volt.

Na szerinted bármi is túlélné ezt a zavaros időszakot?

5-es történelem egyes,menny vissza a sulipadba.

2013. aug. 31. 22:40
 13/26 A kérdező kommentje:
Möbiusz-szalag felmondtad az iskolai törit, de ettől még fogalmad sincsen a valós dolgokról. Ha a szocializmusban szocializálódsz, most Marxista lennél és azt mondanád fel.
2013. szept. 18. 19:18
 14/26 anonim ***** válasza:

Jó,akkor kéerlek,mondjad már meg nekem,hogy mi a jó franc történt mondjuk az észak európai területekkel a te állításod szerint.Szóval megbukik 476-ban a ny8gat római birodalom.Szerinted itt értelmetlen a további 4 évszázadot számolni,mert nem is történt meg.Jó,akkor számoljuk úgy hofy 476 után rögtön jön a 9. század.

Nahát!Egész Európa keresztény!Mi történt?Pár év alatt elterjedt az egész kontinensen a kereszténység,ráadásul kialakult a keleti és a nyugati keresztény egyház is?

Elárulom:Nem.Eltelt az a 4 évszázad (amiről vannak nem Rómában és Bizáncban fennmaradt írások,utánanéztem,és ezek valóban akkor íródott levelek,feljegyzések,és állami cuccok) és ezalatt szépen elterjedhetett a népvándorlásnál idekeveredett népek közt a kereszténység ami aztán ketté is válhatott.

De vannak nem csak Európai nyomok is!Például a kis-Ázsiai területen létrejött a bizánci birodalommal határos Türk birodalom is,a 6. század környékén,vagy a Levédiai területekről is vannak akkori feljegyzések.Levédiát külön kiemelném,mert írásos feljegyzések vannak (perzsa és Bizánci eredetűek) hogy a magyarok akkoriban arrafelé éltek.

De még oldalakon át tudnám írni a bizonyítékokat,csak az a baj,hogy neked az alap szintű történelemtudásod nincs meg (nem érettségi tárgy?) így bárki nálad okosabbat hallasz,azt rögtön lekussoltatod hogy csak benyalta az órán hallottakat,de te magad meg semmi kézzelfoghatót nem tudsz felhozni.De persze a vita után deklarálod hogy igazad van.

2013. szept. 18. 19:54
 15/26 anonim ***** válasza:

Korrigálás:"Rómában és Bizáncban" .Azt a "nem" szót hagyjátok.

És helyesírásért elnézést,elfelejtettem visszaolvasni és kijavítani.

2013. szept. 18. 19:56
 16/26 anonim ***** válasza:
Möbi, hagyjad, csak trollkodik. Ez a "nem emlékszem az életeimre a középkorból" érvelés viccnek is rossz.
2013. szept. 18. 22:10
 17/26 anonim válasza:

"Van emlékem többszázer évvel ezelőttről és más világokból is." Ezt te el is hiszed, vagy csak másokat nézel ennyire idiótának?

Ugye nagy az Isten állatkertje...

2014. jan. 18. 18:03
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen, a kora középkorból valóban elcsaltak néhány évszázadot. Szerencsés vagy, hogy pont emlékszel rá:)
2014. jan. 18. 22:44
 19/26 anonim ***** válasza:

[link] Tessék, egy is sgítség, hogy magad is rájöjj, miért hülyeség.

Egyébként meg persze, azért nem létezett az a kor, mert te nem emlékszel rá. Én nem emlékszem a tegnapi napraa, akkor már nem is létezett? DE. Főként, hogy a reinkarnációnak nincsenek elegendő bizonyítékai(persze nyugodtan hihet benne akárki, de attól még nem lesz feltétlenül létező dolog). De attól még valami nem attól lesz igaz, mert valaki emlékszik rá. Ilyen erővel akárki állíthatja azt, hogy ő visszaemlékszik az összes korra, csak éppen egyre nem, azért az nem létezett. Személy szerint a reinkarnációt egy bizonyos szinten lehetségesnek tartom(persze nem úgy, ohgy egy lélek össze-vissza szálldos lényből lénybe, és mindenre emlékszik). DE az abszurd, hogy több ezer ember memóriáját, emlékeit eltárolta az agyad, mert akkor megőrülnél. A másik, amit hallottam ,hogy az agyunkon kívül tárolódnak el ezek az emlékek. Na, ez viszont már nevetséges. A memória nem olyan, mint egy felhő(számítástechnológiai értelemben)! Emellett ami még cáfolja az írásodat, hogy a reinkaránációs mesterek(vagy kicsodák) szerint több világban is ujjá lehet éledni, és nem mindenki létezik a kezdettől fogva. Így elég nagyképűség lenne olyat állítani, hogy egy kor azért nem létezik, mert te azt mondod.

2014. jan. 19. 08:59
 20/26 anonim ***** válasza:

Hagy másoljam ide egy nagyon jó, idevágó idézet linkjét:

[link]

Nagyon találó, és tökéletesen jellemez néhány ezóst.

2014. jan. 19. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!