Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ezek a régi álmaim az előző...

Ezek a régi álmaim az előző életemet vetítették elém?

Figyelt kérdés
Most,hogy így jobban belemélyedtem ebbe a dologba,úgy hiszem,igen. Középkor,talán az 1200-1300as években jártam. Egy középkori vár udvarán,vagy talán egy faluban járhattam,és barna papi ruhaszerűt viseltek a körülöttem levők,és volt a derekukra kötve ilyen madzag féleség is,ami nem tudom ,mire szolgálhatott,lehet a ruha része volt.Kecskék,és egy kőkút volt mellettem.(gondolom víz volt a kútban) Vitatkoztam az egyik emberrel,aki régen az ellenségem is volt,most pedig csak köszönőviszonyban vagyunk,de ebben az álmomban is vele vitatkoztam,miközbe gúnyos mosollyal nézett rám,szintúgy,mint akkor,amikor rosszba voltunk ezelőtt pár éve. Ezt az álmomat már legalább 1,5 éve nem álmodtam újra,de hiszem,hogy van valami jelentősége. Szerintetek ?

2013. aug. 15. 16:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
*egyik előző életből
2013. szept. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!