Most kerztem el foglalkozni ezzel a témával, nemrég hallottam csak az 'Ikerláng' kifejezést és valahogy megfogott.
Az a kérdésem, Ikerlángja mindenkinek csak 1 van, de ő az ikerlángja a másik személynek is, akinek ő? Szóval olyan nem lehet, hogy én szeretek valakit, ő az ikerlángom, de fordítva nem igaz, mert ő mást szeret és mással "EGY"?
Hogy tudhatom meg ki az Ikerlángom és mikor találjuk meg egymást?
Köszönöm
2013. aug. 15. 12:36
1/8 anonim válasza:
nem, olyan nincs hogy az ikerlelked máshoz tartozik, ti összetartoztok. persze az megeshet, hogy éppen valaki mást szeret, de ne aggódj, ha tényleg ő az ikerlelked akkor összehoz titeket a sors. azt nem lehet tudni, hogy mikor.. legalább is én nem tudok rá módszert, lehet hogy van olyan, aki tud.
2013. aug. 15. 15:34
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. aug. 15. 16:18
3/8 anonim válasza:
Az ikerlángod ugyanaz mint te. Egy hullámhosszon vagytok mindenben és hasonló a viselkedésetek gondolataitok. Így lehet felismerni.
2013. aug. 15. 16:22
4/8 anonim válasza:
Egyetértek az előzőkkel.Én megtaláltam az ikerlángom,de egy ikerláng-kapcsolat iszonyú nehéz,nagyon sok a buktató.Legalábbis addig,ameddig lelkileg fejletlenek.De az is elég,ha akár az egyikük fejletlenebb.Olyan nincs,hogy neki nem te vagy az ikerlángja,mert az ikerlángoddal összetartoztok.Esetleg ő még nem tudja...
/Ha van még kérdésed,küldj privátot :)/
2013. aug. 19. 12:31
5/8 anonim válasza:
És hány ikerlángja van egy embernek? Ha csak egy, akkor biztos, hogy annyira közel élnek földrajzilag, hogy nagy eséllyel találkozhatnak, vagy ez egy rendkívül ritka jelenség?
2013. aug. 23. 20:30
6/8 anonim válasza:
Ez ikerláng megint egy olyan história, amit csak a tinilányok szopnak be. Szépen hangzik, de semmi valóságalapja nincs.
2013. aug. 28. 13:42
7/8 anonim válasza:
Csak egy ikerlángja van egy embernek. Ők azok akik az idők kezdetén egy lelkek voltak, csak kettéváltak, de a végén úgyis megint egyesülnek, persze nem addig amíg a reinkarnációs ciklusaikat végzik.
Tehát ő te vagy, a másik feled.
Lelki társból pedig több is lehet, a lélekcsaládod tagjaiból pedig még több.
Amúgy még a spiritualitásban jártas embereknek is nehéz megkülönböztetni a lelki társat és az ikerlángot, hisz mindkettő lehet ugyanolyan nagy szerelem, szeretet nagyon mély kapcsolattal.
Tényleg érdekes téma..
2013. szept. 13. 16:44
8/8 anonim válasza:
Hát ez nagyon szép mese, csak nincs eléggé kidolgozva. Például ezek szerint az ikerlángok olyan ügyesek, hogy sok évezred után újra egy korban születnek újjá, és az alatt a pár évtized alatt, amíg élnek, olyan szerencsések, hogy még találkoznak is. Hát elég valószínűtlen, ezért kérdeztem, hogy ez vajon rendkívül ritka? Mert elmondásotok alapján nem tűnik ritkának. De nagy a gyanúm, hogy erre egzakt bizonyíték pár millió évig még nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!