Ha a reinkarnáció lehetséges, mért nem emlékszünk elöbbi életünkre?
Olvastam egy könyvet,a reinkarnációval volt kapcsolatos és a végén a szerző leírta a saját megtörtént történetét. Annyi volt a lényege hogy előző életében Ausztriába élt egy kis tóparti városkában,és kiskorában erről a helyről villantak be képek neki. Felnőtt,elkezdett asztrológiát tanulni és valahogy eljutott az előző életének színhelyére. Felborult az élete,egyszerre két otthona volt és ha Ausztriában volt akkor hiányzott a siófoki otthona,ha Siófokon volt akkor pedig Ausztriába akart menni.
Hát ezért nem emlékszünk,jobb tiszta lappal kezdeni.
De én azért felkutatom az előző életeimet ha tudom,túlságosan érdekes téma ez ahhoz hogy kihagyjam:))))
15:47es válaszoló vagyok
Nekem volt egy korszakom mikor tök sok ilyen "jelet" láttam egy barátnőmmel,azóta sem tudom hogy kitaláltuk vagy tényleg az előző életünkből voltak azok a bevillanások:D Egyszer azt álmodtam hogy megégettek máglyán,és láttam belülről a vörös lángokat meg egy vár romjait:D
ÉN AZELŐZŐ ÉLETEMBEN ISTEN VOLTAM CSAK MEGTÉRTEM JOBBNAK LÁTTAM AZ ATEIZMUST
MOST ITT VAGYOK ÉS OLVASOM A SOK BARMOT ÉS JOL ÉRZEM MAGAM
sok idétlen kérdés és sok idétlen hivő
nincs mivel foglalkoznotok
dolgozzatok inkább az legalább hasznos
különben meg azért nem emlékeztek vissza az előző életetekre mert agyilag zoknik vagytok 1xü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!