Ti hisztek a reinkarnációban?
szerintem csak megnyugtatásképpen találták ki ezt az elméletet, mert az emberek rettegnek a haláltól, mert képtelenek elfogadni, hogy megszűnnek egyszer, és olyan, mintha sose lettek volna.
mivel sose lesz bizonyíték rá és az ellenkezőjére se, ezért marad a logikus gondolkozás. a biologiai létezés akkor is van, ha nincs lélekvándorlás - pl. az amőbáktól kezdve a delfinekig vannak életformák, akiket a lélekvándorlás fogalmával együtt emlegetni vicces - főleg az amőbákra gondolok itt :)
lehet, túl racionális vagyok, de szerintem nincs reinkarnáció (de ez az én véleményem. és boldogan tudok élni így is, mert amíg létezem, addig is a legvidámabban és legboldogabban teszem) :)
Nekem 4 napja halt meg a nagypapám! Mamám karjai között hirtelen szívrohamban, akkora értem haza amikor már a földön feküdt nyitott szájjal és szemmel. Fal fehér volt. Ez most történt sírok szinte naponta 20 éve ismertem vele laktam stb.. én biztos vagyok benne hogy a lelke most még egy alkalmas test születésére vár. Mamám is mondta hogy amikor összeesett a karjai között akkor 2 köhögött vagy olyan volt mintha kifújta volna a levegőt szerintem olyankor ment el a lelke!
8 napja írtam ide hogy deja vu érzés is erre utal, és a dalai láma inkarnációi is. Akkor még nem volt szem. tapasztalatom de most már nem csak hiszem a reinkarnációt hanem nagyon remélem is. Remélem papám be tudta teljesíteni a karmáját és úgy halt meg hogy mindent megcsinált amit meg szeretett volna.
Villás Béla egy kókler. A igazság közé vagy tudatosan vagy tudattalanul becsmpészik sok helytelen állítást is. Szerintem nincs tisztában a világ valódi működésével, sok helyről ollózta össze a tudását és sokszor olyan infókat is igaznak vélt és tanít másoknak a mai napig amik teljességgel elfogathatatlanok, logikátlanok és közük sincs az igazsághoz.
Balogh Béla az az ember aki logikusan felépített, értelmes magyarázatokat tud adni az élet nagy kérdéseire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!