Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lélekfelismerés előző életből,...

Lélekfelismerés előző életből, ikerláng - Hogyan találhatom meg ismét? Vagy ha valóban Ő volt, akkor úgyis ismét összefutunk?

Figyelt kérdés
Szombat este egy koncerten megláttam a lehetséges ikerlángomat. Számomra teljesen ismeretlen srác, kiszúrt a tömegből és nem tudtuk elengedni egymás tekintetét. NEM fizikai vonzalomról szól a történet. Az este folyamán mellé kerültem és szabályszerű energiaburkot éreztem kettőnk között. Nem szólítottuk meg egymást, mert a feleségével volt. Én is párkapcsolatban élek. Nem akarok tőle semmit, de azóta másra sem tudok gondolni. Tapasztalatokat várok!

#élet #ikerláng #duálpár #karmikus találkozás
2013. júl. 23. 17:22
1 2 3
 21/29 Nokica válasza:
Hú, ez nagyon érdekes!! :) és tényleg nem foglalkozol ezotériával, "csak úgy jött"? :) nem mondom, hogy hihetetlen, mert elhiszem.. :))
2013. nov. 20. 03:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lebeg ott az a név, talán érdemes lenne felkeresned egy hipnoterapeutát? Én nem rég voltam egy nagyon jónál, az egész tudatalatti témát nagyon vágta. Szimbólumokban, dolgok jelentéseiben jobb volt mint eddig bárki (még tőlem is jobb). Sok jó szakember van Mo-n, sztem keress fel egyet!
2013. nov. 29. 12:25
 23/29 anonim válasza:

Sajnos, csak a 10. válaszig jutottam el, de valahol láttam, hogy azt írtad: ő házas és te is jól működő párkapcsolatban élsz, nos ehhez lenne egy megjegyzésem:

"Az ikerláng szerelemet az égiek kötötték össze, és ha a 2 lélek egy közös harmadikká akar egyesülni, akkor nem állhatja útját semmi: sem egy meglévő házasság, sem más akadály. Ha az ikerlelkek akkor találkoznak, amikor még egyikük házas, az a házasság valószínűleg már felbomlóban van, és ezért jött el az ideje a találkozásuknak."

2014. szept. 20. 23:00
 24/29 mogele válasza:

Szia,

Szabad tudni mi történt,mióta megláttad a srácot egy fényképen? Érdekelne, hogy alakult kettőtök sorsa...köszi ...:)

2014. szept. 25. 23:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Igen ahogy a 23 is írta, az ikerlángokál nincs semmilyen megcsalási vagy egyéb dráma. És soha nem lépnek ki egymás miatt a meglévő kapcsolatból
2014. okt. 20. 04:29
 26/29 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok hogy alakult azóta a dolog.
2016. febr. 17. 19:16
 27/29 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én is kiváncsi vagyok, hogy van-e vmi folytatás?

2016. márc. 6. 16:42
 28/29 anonim ***** válasza:
válaszolj légyszi!Nagyon kiváncsi vagyok.Velem is hasonló helyzet fordult elő velem,mint veled.
2016. júl. 12. 10:20
 29/29 anonim ***** válasza:
engem is érdekel mi történt azóta
2017. máj. 9. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!