Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lélekfelismerés előző életből,...

Lélekfelismerés előző életből, ikerláng - Hogyan találhatom meg ismét? Vagy ha valóban Ő volt, akkor úgyis ismét összefutunk?

Figyelt kérdés
Szombat este egy koncerten megláttam a lehetséges ikerlángomat. Számomra teljesen ismeretlen srác, kiszúrt a tömegből és nem tudtuk elengedni egymás tekintetét. NEM fizikai vonzalomról szól a történet. Az este folyamán mellé kerültem és szabályszerű energiaburkot éreztem kettőnk között. Nem szólítottuk meg egymást, mert a feleségével volt. Én is párkapcsolatban élek. Nem akarok tőle semmit, de azóta másra sem tudok gondolni. Tapasztalatokat várok!

#élet #ikerláng #duálpár #karmikus találkozás
2013. júl. 23. 17:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak: érdekes, hogy pont ezt írod, mert a környezetem szerint "sugárzok". A főnököm rá is kérdezett, hogy "Veled meg mi történt?"

Szóval örülök a változásnak, akármi is indította el és bármi is legyen belőle. :)

Keresem Őt. Azt érzem, hogy nem egy városban lakunk.

2013. aug. 5. 12:50
 12/29 anonim ***** válasza:

Most mar egyre jobban erdekel a sztorid, es drukkolok nektek hogy sikeruljon; kerlek, tajekoztass tovabbra is, mi tortent.

A jelenlegi kapcsolatodnak nem kell tudni rola, ez csak a te titkod. Es a pozitiv sugarzasbol neki is kijut biztosan ugyhogy mindenki jol jar.

Melypszichologiai ertelmezes szerint az tortent, hogy a tudatalattidbol aktivizalodott egy archetipus/oskep aminek hatasara belso, pozitiv, kreativ lelki eroiddal kerultel kapcsolatba. Hasznald ki, elj vele, elvezd amig tart az eletedben ez a kivaltsagos idoszak.

2013. aug. 5. 14:31
 13/29 anonim ***** válasza:
Ha megálmodtad a nevét, akkor keresd meg. Ha valóban az a ő neve, akkor valami van.
2013. aug. 16. 07:04
 14/29 anonim ***** válasza:

Megálmodtad a nevét? o.o

Szerintem keresd. Már csak azért is mert akkor kiderül hogy valóban az e a neve. De ha meg is találod én azt javaslom ne vedd fel még vele egy ideig a kapcsolatot.

Elég erősen intuitív lehetsz mert sok megérzésed van, meg gondolom spiritualitással is foglalkozol egy ideje.

Amúgy szerintem sem biztos hogy ő az ikerlángod. Az is lehet hogy egy lélekcsaládból származtok. Nekem több ilyen élményem volt, több pasival, valóban rendkívüli érzés és egy-egy ilyen találkozás engem is sugárzóvá tett, ebből tudom hogy nem ikerlángról volt szó mivel ugye abból csak egy van, nekem meg több ilyen is volt.

Amúgy vannak ilyen pasik akiknek ilyen földön túli megigéző tekintetük van, egészen lélekig hatoló és sok nőre ilyen hatással vannak. Ezt csak példának mondtam, de a te esetedben valószínűleg valóban van valami kapcsolat.

Lehet lelki társ, a lélekcsaládod tagja de akár az ikerlángod is. Nehéz megkülönböztetni ki lélektárs és ki ikerláng, hisz szinte ugyanolyan is lehet a kapcsolat eleinte ikerlánggal és lelki társsal is.

Kérdezd Forrai Ildikót :D

2013. szept. 13. 16:37
 15/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem találtam még meg Őt. Le is álltam a kereséssel. Hosszú időszak után tegnap jutott először eszembe. De az is úgy, hogy kicsordult egy könnycseppem. Nem értem, mi történik.

Az utolsó kommentelőnek: nem, nem foglalkozom ezotériával. Eddig nem is nagyon érintett meg a dolog. Az a véleményem, hogy sok a belemagyarázás és sokan túlmisztifikálják a dolgokat. Én nem akarok olyan szintre jutni. Racionális ember vagyok, azért állok értetlenül a dolgok előtt. De hiszek abban, hogy a mai emberek kevesebb érzékszervet használnak, mint elődeink. Többet kellene a megérzéseinkre hagyatkozni, de csak abban az esetben, ha őszinték vagyunk saját magunkkal és nem álmodozunk meg képzelgünk.

2013. szept. 20. 08:43
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Mindegyikőtök jön ezzel a lélek/ikerláng misztikummal.

Általában ezzel hülyítik a nők önmagukat és a férfiakat.

Holott az ikerláng az egyátalán nem biztos,hogy a másik nem soraiból kerül ki,erre nincsen semmiféle szabály hiába is bizonygatnátok.

Arra nem is gondolnak ezek a "nagyokos nők", hogy ikerláng az lehet férfi/férfi; nő/nő között illetve családtag vagy barátok közt is. Olyan is van hogy valakinek a saját apja vagy anyja az ikerlángja.

A lélek nem válogat a nemek között,tehát ha írásomat elolvasva bármelyik nő azt próbálja bizonygatni nekem,hogy ez nem így van,akkor az annak lesz a bizonyítéka,hogy nem is az ikerlángját,hanem a párját keresi.

2013. okt. 2. 09:32
 17/29 anonim ***** válasza:

Utolsó: de van szabály erre. Ez olyan mint a gravitáció. Akkor is működik ha nem akarod vagy nem hiszel benne.

Ikerláng egyszerre csak nagyon ritkán születik le, és az még ritkább hogy egy családban legyenek.

"A lélek nem válogat a nemek között"

A lélek válogat a nemek között sőt, azt is te határozod meg hogy milyen szülőkhöz születsz le. Ez egy komplex dolog, amit 3D-s aggyal nem tudsz felfogni, csak a szíveddel.

Kérdező nálad 2 dolog lehet: előző életből hozott dolog ütötte fel a fejét, azaz találkoztál egy neked fontos lélekkel és ez benned feloldott blokkokat, emlékeket idézett fel, vagy pedig (ami valószínűbb) valamilyen vágyat szólaltatott meg benned, jelzés szinten, mert pl ő ilyen kódokat hordoz. Ez lehet úgy is hogy eddig nem ismerted, de úgy is hogy már találkoztál vele akárhol. Én nem hiszek a véletlenekben szóval biztos hogy már találkoztál vele, szerintem érdemes lenne a lelkeddel többet foglalkoznod, főleg hogy tehetséged is van hozzá. Meditáció, (jóga), lélekoldó terápia stb.

2013. okt. 4. 23:26
 18/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok ismét! Óriási híreim vannak. Először is köszönöm a kommentjeiteket és hogy próbáltok segíteni, így ismeretlenül is. 3 hónap kutatás után készültem feladni mindent. Úgy éreztem, megbolondultam és csak bebeszélem magamnak az érzéseimet. Anyukám szerint is csak indoknak használom ezt a történetet, hogy falat emeljek a realitás és közém. Aztán pénteken az egyik távolabbi ismerősöm elejtett egy mondatot (nem ezzel kapcsolatban): "Ha valamit szeretnél, akard jobban." Egyszerűen beleégett a tudatomba ez a pár szó. Nekem nem kell keresnem, csak akarnom. És vasárnap megláttam a fb-on egy távolabbi ismerős osztálytalálkozós csoportképén őt. Leírhatatlan az érzés. Láttam róla néhány képet, bohóckodik a feleségével...stb. És a gesztusai!!! Mintha én lennék... Megmutattam anyukámnak is, megdöbbent.

Hálás vagyok, hogy megélhettem ezt az érzést, mert mostmár 100%-os a bizonyosságom. De a kérdések újabb kérdéseket szülnek. Miért találkoztunk?

Nem veszem fel vele direktben a kapcsolatot, mert nem tudom, hogy reagálna. De majd az univerzum elintézi ezt is.

2013. okt. 15. 10:50
 19/29 A kérdező kommentje:
Jajj, még azt hozzátenném, hogy nem az a neve, amit megálmodtam. De miért lebeg ott ez a név? Előző életünkben hívhatták így? Újabb kérdés-hegyek...
2013. okt. 15. 10:51
 20/29 A kérdező kommentje:
Viszont tényleg nem egy városban élünk.
2013. okt. 15. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!