Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan tudom, hogy mi voltam...

Honnan tudom, hogy mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne a dolog, egy sejtésem is van, de szeretném biztosan tudni...

A válaszokat előre is köszönöm! :)

Ja, és 13/L

2013. júl. 18. 00:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő, nem azért kérdeztem, hogy oltogassanak.+Normális kérdés volt, nem pedig egy unalomból írt valami, amit szintén unatkozó "nagydumások" válaszaira várnak.Ettől, hogy írtál erre akérdésre egy olyan választ, amitől talán nagyobbnak érzed magad, hát...akkor azt hiszen nem én vagyok a "tinilány".Megjegyezném, hogy a tavalyi tanévben 3 országos versenyen voltam, ésmásban is sikereket értem el.Nem sok 14éves mondhatná ezt el magáról.
2013. júl. 25. 22:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Annál inkább elvárható lenne, hogy a naptáron szereplő 2-es, O-ás, 1-es, és 3-as összeolvasva 2013-at tesz ki. Kicsit mintha odébb lennénk a középkortól, nem gondolod?
2013. júl. 26. 12:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Senki se beszélt itt a középkorról...
2013. júl. 26. 14:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Feladom... :(
2013. júl. 27. 13:16
 15/19 supergenius válasza:

Hindu számításból kiderülhet:

[link]

2013. aug. 2. 10:15
 16/19 A kérdező kommentje:

15, beírtam az adatokat, és egy kicsit meglepődtem xdd Érdekes eredmény jött ki:

Mexikói lány voltam, a szüleim kötözéssel (?) foglalkoztak.

A faluban az volt a "munkám", hogy tanácsokat osztogassak.Nem voltam elégedett ezzel a "dirigálós melóval", mert keveset kerestem. A tanácsok nem mindig követték azt, amit a Biblia leír.Ezenkívül más

rossz szokásom is volt, alkoholista és prosti is voltam.

Nos, ez egyáltalán nem igaz, szerintem :D

Ahogy szerintem az se, hogy rögtön a halálunk után más testbe költözünk, mert akkor mi van a "tisztítótűzzel"? (Nekünk hittanórán ezt így tanították)

A hibáim meggyónásaképp ebben az életben nem lesz isteni segítségem

2013. aug. 2. 20:21
 17/19 anonim válasza:
52%
Ha keresztény vagy hogyan hihetsz a reinkarnációban?
2013. aug. 2. 22:19
 18/19 supergenius válasza:
52%

Igen, a kereszténység szerint a tiszta lelkű előbb távozik az új életbe (mennyország), a hinduk szerint a megvilágosodottak (minden vággyal felmondottak) becslések szerint 5000 évvel később jön el újra a földi életre.

(Nekem spanyolországi favágó jött ki, és krónikus betegségben haltam meg.)

2013. aug. 12. 18:55
 19/19 supergenius válasza:
58%
Ja, és 10/F
2013. aug. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!