Miért történik ez velem?
Valóban nehéz helyzeted van. A részvét a legtöbb, amit mondhatok. Viszont semmi sem történik véletlenül az Univerzumban! Lehet, hogy erre gyűjtöttél karmát az előző életekben. Ezt kell megtapasztalnod, és kimászni belőle.
Azt tudom javasolni, hogy a tapasztalatodat használd fel tanulásra, fejlődésre. Kutasd fel a negatív tulajdonságaidat, és fordítsd pozitívra.De ne az anyagi előrehaladást nézd, hanem egy bizonyos lelki elégedettséget, boldogságot a legrosszabb helyzetben is. Egy felülemelkedésre gondolok.
Pl: Ha megloptak, gondold azt: Hátha neki nagyobb szüksége volt arra az (pl:) állólámpára...
"csersznyémet ellopták,bottal ütöm a nyomát.
Sose búsúlj kedves fa
nem mindegy, hogy én ettem meg,
vagy az aki ellopta?"
És ha olvasnád Mirdad Könyve erről szóló oldalát, az van ott, hogy a birtokos hívja be a rablót az életébe, mert arra van szüksége, már korábban, lélekben előre megegyeztek, hogy ez majd így fog történni. A Bibliában is benne van: Ne gyűjtsetek kincseket aföldön, mert jön a rabló és ellopja. Azért van szükség a tolvajra, hogy megtanuljuk a lelki értékeket gyűjteni, és felülemelkedni a földi kincsek miatti igyekezetünkön.
A társkapcsolatba is meg kell tanulni bizonyos engedékenységet. Meg kell engedni a másiknak, hogy ne legyen tökéletes, mint ahogy mi magunk sem vagyunk azok.
És még egy: Nem szabad hasonlítgatni. A te életed a te fejlődésed, a te karmád, nem élhetsz állandóan a tesvéreddel való összehasonlításban. Meg kell neki és a szüleidnek is bocsátanod, és kedvesnek, elfogadónak lenni hozzájuk, mert ők nem okai semminek, mindent a lélek (más szóval: a karma)rendez így vagy úgy.
Én ismerek valakit, akire számithatsz. Jézus Krisztus ezt üzeni neked:
"Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek." Máté 11:28
Tapasztalatból mondom, hogy Ő tud neked segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!