Mi történik velem?
Figyelt kérdés
Gyakori, hogy amikor álmodok, akkor az álomban ízeket, szagokat érzek. Vannak visszatérő rossz álmaim, amikor azt hinném, hogy felébredtem akkor kiderül, hogy az ébredés is álom. Nem valami rossz érzés. Tegnap történt: Megálmodtam, egy konkrét napomat, az időérzékelés normális volt, mintha 1 nap játszódott volna le bennem, egyszer se kép se hang, mintha elájulnék, felébredek és ki vagyok merülve, izzadtan, ugyanúgy mintha a valóságban pl. egy sport tevékenységet végeztem volna el.2013. máj. 23. 19:42
1/8 A kérdező kommentje:
Javítok: Nem valami jó érzés.
2013. máj. 23. 19:43
2/8 anonim válasza:
Kezdesz megvilágosodni ! meditálj többet és kérd Istent, vezessen utadon
3/8 anonim válasza:
Én az asztrális utazásra tippelnék amit tudtodon kívül élsz át .
4/8 anonim válasza:
Ilyen velem is volt, megálmodtam a napom ,azt álmodtam felébredtem pedig nem, a végén meg már kezdtem örülni hogy vége a sulinak, de nem az ébresztőm felébresztett. :)
5/8 anonim válasza:
mikor én ezt elmeséltem a dokinak, rámsütötték a bélyeget, hogy skizofrén vagyok. olyan orvosságot akartak szedetni velem, amitől majdnem megvakultam aztán öngyilkos szerettem volna lenni azzal melléfogtam. diagnózisként maradandó anoxiális agyi károsodás, 28mm agyi infarktus. ez utóbbit a mérgezés következményeként említettek. de viszont azóta nem álmodtam, és nem tudok sírni sem
6/8 tazyo válasza:
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg szimplán törődj bele, hogy az ember álmodik, és igen, akár ízeket és szagokat érezhet... Nincs ebben semmi abnormális... Abban sem, hogy egy napot végigálmodsz, vagy izzadtan kelsz... Meg kellene tanulni az embereknek reálisan gondolkodni, nem pedig "paradolgokban" hinni... Elképesztő, hogy ebben a modern világban is mennyi hiszékeny, buta ember van! ... és csak nő a számuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!